Cum s-au bucurat de victorie primarii aleşi în judeţul Hunedoara: „Mulţumesc, omule care eşti tu om”

Cum s-au bucurat de victorie primarii aleşi în judeţul Hunedoara: „Mulţumesc, omule care eşti tu om”

Cristian Merişanu,Iulius Bedea, Tiberiu Ridzi, printre câştigători ai alegerilor locale.

Mai mulţi primari aleşi în judeţul Hunedoara le-au transmis localnicilor mesaje de mulţmire pentru încrederea acordată la alegerile din 27 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi primari hunedoreni aleşi duminică le-au transmis localnicilor mesaje de mulţumire. Iată câteva dintre ele.

Florin Oancea (PNL) a fost ales pentru a doua oară primar al municipiului Deva. „Pornim împreună pe un drum al construcţiei unui oraş de care să fim mândri în faţa oricui. Şi să spunem, oriunde ne-am duce, cu onoare: DA, sunt devean!”, a scris Florin Oancea, pe Facebook.

Dan Bobouţanu (PSD) a fost ales primar al municipiului Hunedoara, cu peste 70 la sută din voturi. „Alegerea Corectă... Acasă, la Hunedoara a fost făcută de dumneavoastră, cetăţenii oraşului nostru! Votul zdrobitor dat de dumneavoastră, în favoarea echipei mele, ne responsabilizează şi ne determină să declarăm... Cred că Hunedoara şi cetăţenii ei nu vor mai pierde niciodată!”, a scris Dan Bobouţanu, pe Facebook.

Ovidiu Bălan s-a bucurat de încrederea locuitorilor din Orăştie, obţinând al treilea mandat de primar. „Mulţumesc, dragi orăştieni, pentru toată încrederea acordată! Alături de o parte din echipa mea de consilieri şi de dumneavoastră voi putea finaliza toate proiectele pentru reconstrucţia Orăştiei”, a scris Ovidiu Laurenţiu Bălan, pe facebook.

Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) conduce Primăria Petroşani din 2007 şi a fost reales primar. „Duminică am demonstrat, împreună, că decenţa învinge, că o campanie electorală onestă, bazată pe realizări, pe proiecte de dezvoltare a municipiului Petroşani, pe investiţii primează în faţa unei campanii agresive, bazată pe minciuni, dezinformări şi lipsită de substanţă”, a fost mesajul primarului din Valea Jiului.

Vasile Jurca (PSD) a câştigat al doilea mandat la Primăria oraşului Petrila. „Dragi petrileni, în primul rând îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că a îngăduit să mai fiu încă 4 ani primarul oraşului Petrila. De asemenea, vă mulţumesc dumneavoastră, petrilenilor, celor care m-aţi votat, tuturor celor care v-aţi prezentat la vot”, a scris Vasile Jurca, pe Facebook.

Cristian Merişanu (Pro România) a devenit primar al municipiului Vulcan. „Mulţumesc, omule care eşti tu om. Am spus-o şi o repet, Rămânem oameni! Mulţumim, Vulcan!”, a transmis noul primar din Valea Jiului.

Florin Cazacu (PSD) a fost reales primar al municipiului Brad. El conduce administraţia locală a fostului oraş minier din 2004. „Cu încredere, brădenii au ales competenţa şi continuitatea! Felicit cu acest prilej toţi cetăţenii municipiului Brad care, într-un spirit civic şi pe deplin democratic, s-au prezentat în data de 27 septembrie 2020 la scrutinul electoral”, a scris primarul Florin Cazacu, pe pagina sa de Facebook.

Iulius Bedea (PSD) a devenit primar al oraşului Simeria. „27 septembrie 2020 a fost ziua în care Simeria şi simerienii au decis să pornească la drum alături de mine. Să fiu primarul simerienilor mă onorează nespus şi în egală măsură mă responsabilizează. Mulţumesc celor care m-au votat. Mă voi strădui să fiu un primar bun pentru toţi simerienii, atât pentru cei care m-au votat, cât şi pentru cei care nu m-au votat”, a transmis Iulius Bedea.

Vasile Cărăguţ (PSD) a obţinut al doilea mandat la Primăria Geoagiu. „Vreau să vă mulţumesc din suflet tuturor celor care aţi avut încredere în mine şi mi-aţi dat votul, contribuind, astfel, la investirea mea cu un al doilea mandat. Totodată, vreau să mulţumesc fiecărui cetăţean în parte că a fost la vot, că şi-a exprimat opţiunea electorală aşa cum i-a dictat conştiinţa, că şi-a îndemnat prietenii sau familia să voteze”, a scris primarul oraşului Geoagiu, pe Facebook.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Rezultate alegeri locale la Primăria Deva. Florin Oancea a câştigat detaşat în faţa Paulei Corbu

Rezultate alegeri locale. Diferenţă uriaşă între primii doi candidaţi la Primăria Hunedoara

Alegeri locale 2020. Rezultate parţiale la primăriile municipiilor şi oraşelor din judeţul Hunedoara 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările