Cum s-a răzbunat o tânără de 20 de ani, băută, pe poliţiştii care au urmărit-o 10 kilometri în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ. IPJ Hunedoara.
FOTO: ARHIVĂ. IPJ Hunedoara.

O tânără de 20 de ani, băută la volan, a încercat fără succes să scape de echipajul de Poliţie aflat pe urmele ei, pe un drum naţional.

Duminică, în jurul orei 1 dimineaţa, un echipaj al Poliţiei Rutiere din Brad poziţionat pe marginea Drumului Naţional 74, în Criscior, a observat o maşină al cărui şofer, în momentul în care a trecut pe lângă autospeciala de Poliţie, a mărit viteza de deplasare. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri, în direcţia Brad-Abrud.

„În zona barajului Mihăileni, şoferul autoturismului urmărit a oprit, iar echipajul de poliţie s-a oprit în spatele acestuia, la o distanţă de aproximativ patru metri. Poliţiştii au coborât din autospecială pentru a efectua identificarea conducătorului auto, moment în care acesta a executat manevra de mers cu spatele, lovind autospeciala de poliţie. La volan se află o tânără în vârstă de 20 ani, care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  În urma evenimentului rutier nu au existat victime”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânăra va fi cercetată pentru conducerea autovehiculul sub influenţa băuturilor alcoolice.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce s-a ales de calea ferată a Hunedoarei, pe care circulau trenurile cu mii de muncitori ai combinatului VIDEO

Descoperire epocală într-o mănăstire din Croaţia. Ale cui sunt rămăşiţele care pot schimba istoria Huniazilor

Blestemul Calvariei, locul enigmatic din Munţii Metaliferi din care au fost scoase tone de aur FOTO VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite