Primăria îşi face reclamă pe înştiinţările de plată trimise locuitorilor Hunedoarei

Primăria îşi face reclamă pe înştiinţările de plată trimise locuitorilor Hunedoarei

Hunedorenii sunt chemaţi să îşi achite taxele, dar şi să se bucure de realizările primăriei.

Primăria Hunedoara îşi prezintă bilanţul realizărilor din anul 2014, în înştiinţările de plată a impozitelor, trimise prin poştă locuitorilor municipiului. Printre realizări cu care aleşii locali se laudă se numără asfaltarea unor străzi şi plantarea de flori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii Hunedoarei care au primit prin poştă înştiinţări de plată a impozitelor au găsit e verso-ul documentelor o listă de „realizări” a primăriei.

Primarul Hunedoarei, Viorel Arion, se mândreşte cu reparaţiile acoperişului castelului, cu modernizarea străzilor din cartierele Micro 6 şi 7, dar şi cu realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu handicap la Casa Căsătoriilor, reparaţiile efectuate la acoperişul primăriei, plantarea florilor din oraş, reamanejarea rondourilor de flori şi montarea unor băncuţe şi a coşurilor de gunoi.

Înştiinţarea de plată trimisă de reprezentanţii primăriei este completată cu lista proiectelor pentru acest an, cu cea a festivalurilor şi cu planurile de viitor ale administraţiei locale.

„În calitatea de primar al Hunedoarei, îmi revine obligaţia legală, dar şi cea morală de a aduce la cunoştinţa cetăţenilor activităţile derulate în decursul anului 2014 de aparatul de specialitate al Administraţiei Publice Locale, precum şi modul în care au fost cheltuiţi banii publici. Anul 2014 a fost un an în care municipalitatea hunedoreană asigură drumul Hunedoarei spre modernitate. Tot ce am întreprins a fost posibil cu ajutorul dumneavoastră, a celor care ne-aţi cerut ajutorul sau ne-aţi semnalat anumite neajunsuri şi de aceea vă mulţumim şi vă dorim să vă implicaţi la fel de mult în continuare”, le transmite primarul Viorel Arion hunedorenilor buni de plată, în documentul în care sunt informaţi despre cât au de plătit la bugetul local.


Vă recomandăm şi:

Ce declaraţii de dragoste şi-au făcut hunedorenii. Cel mai frumos mesaj a fost premiat cu o cină, plătită de primărie

Îndrăgostiţii din Hunedoara au avut ocazia să fie premiaţi cu o cină romantică, pe cheltuiala Primăriei Hunedoara, dacă îşi făceau cunoscută dragostea prin declaraţiile postate pe pagina de Facebook a instituţiei.

Oamenii care nu au plătit niciodată chiria la primărie s-au plâns preşedintelui

Locatarii unui bloc de locuinţe sociale din Hunedoara au acumulat datorii de aproape 100.000 de lei la primărie şi riscă să fie evacuaţi, chiar dacă taxele lunare pe care trebuie să le plătească pentru a rămâne în apartamente sunt de maxim 50 de lei. Oamenii spun că nu au bani de chirii şi cer ajutorul preşedintelui Traian Băsescu.

Stolurile de ciori din Hunedoara sunt reclamate la primărie. Autorităţile nu găsesc soluţii pentru alungarea lor              

Stolurile de ciori au devenit ţinta reclamaţiilor locuitorilor din municipiul Hunedoara. Oamenii s-au adresat autorităţilor locale în speranţa că acestea vor găsi soluţia pentru alungarea lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările