Cruzime fără margini: nouă căţeluşi au fost legaţi în saci şi aruncaţi sub un pod. Apelul românului care le-a salvat viaţa

Cruzime fără margini: nouă căţeluşi au fost legaţi în saci şi aruncaţi sub un pod. Apelul românului care le-a salvat viaţa

FOTO? Daniel Toporan. Facebook.

Nouă pui de câine au fost închişi în doi saci de rafie şi aruncaţi sub podul peste râul Mureş. Animalele erau înfometate şi slăbite, iar dacă nu ar fi fost găsite la timp, însă au fost salvate la timp de un localnic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cruzime fără margini a unor localnici, rămaşi necunoscuţi. Au pus nouă pui de câine în doi saci de rafie, pe care i-au legat pentru ca animalele să nu poată scăpa, şi i-au aruncat, printre gunoaie, sub podul peste Râul Mureş de la marginea Devei. Animalele au fost salvate.

„Nouă căţeluşi aruncaţi în doi saci de rafie, nici măcar desfăcuţi, erau captivi înăuntru şi condamnaţi la moarte. Rupţi de sete şi de foame, au fost găsţii sub podul de la Şoimuş. Le-am adus apă, mâncare şi speranţa că poate rând pe rând le vom găsi o curte unde sa stea”, a anunţat Ioan Toporan, unul dintre cei care au găsit animalele.

Apelul făcut de tânăr pentru adoptarea căţeilor abandonaţi a dus în scurt timp la găsirea unor stăpâni pentru animale, din mai multe colţuri ale ţării.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Salvare miraculoasă a unui câine, căzut într-o prăpastie: „Nimeni nu ştie cât a stat acolo, până a fost auzit lătrând”

Mai mulţi câini maidanezi au fost ucişi în bătaie, iar leşurile le-au fost aruncate pe un teren viran din municipiu

VIDEO O tânără din SUA dă un exemplu emoţionant românilor. Munceşte gratuit pentru 500 de câini abandonaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: