COVID-19 în judeţul Hunedoara, situaţia la zi: câţi hunedoreni sunt afectaţi direct de pandemie

COVID-19 în judeţul Hunedoara, situaţia la zi: câţi hunedoreni sunt afectaţi direct de pandemie

ARHIVĂ.

Autorităţile din judeţul Hunedoara au prezentat, duminică, situaţia la zi a persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore, în judeţul Hunedoara s-au înregistrat 58 de noi cazuri de infecţii cu Covid 19, iar numărul total al persoanelor infectate, de la începutul anului şi până în prezent, a ajuns la 3.272.

Potrivit Centrului de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei – Hunedoara, duminică, situaţia epidemiologică în judeţul Hunedoara se prezenta astfel: 754 de cazuri active (raportate la 14 zile), din care 206 infectate în focare şi 548 comunitar; 324 de hunedoreni se află în izolare la domiciliu, iar 249 în izolare instituţionalizată. În carantină la domiciliu se află 1.385 de hunedoreni.

Incidenţa cazurilor active comunitar, în judeţul Hunedoara este de 1,19 cazuri/1.000 locuitori, arată o informare a Prefecturii Judeţului Hunedoara.

De la începutul anului, s-au înregistrat cel puţin 189 de decese, în rândul hunedorenilor infectaţi cu Covid 19, mulţi având şi alte afecţiuni.

Peste 2.000 de oameni au fost declaraţi vindecaţi de coronavirus în judeţ.

Focare de infecţii cu Covid 19 au fost înregistrate în judeţul Hunedoara, în ultima săptămână la: ATI Spitalul de Urgenţă Petroşani - 14 cazuri; Centrul Rezidenţial „UAMS” Hunedoara - 4; Asociaţia „Bunicii Văii Jiului”, Centru Rezidenţial – 78; SEWS – R DEVA – 54; Spitalul Municipal Hunedoara - secţia Neurologie – 14; Direcţia de Asistenţă Socială Deva – 24; Clubul Sportiv Fotbal Hunedoara (Juniori) – 11; Reţeaua de Case Familiale pentru Copii cu Dizabilităţi, Hunedoara – 4, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – 10; Liceul Sportiv Deva – 9; Spitalul Municipal Lupeni Secţia ATI – 3, arăta cel mai recent raport publicat, vineri, de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Localităţile cele mai lovite de COVID-19 din judeţul Hunedoara, unde purtarea măştii devine obligatorie

Alerta care a „trezit” oamenii din judeţul Hunedoara: „gradul de răspândire a noului coronavirus e ridicat”

COVID-19 la spitalul din Hunedoara. 13 angajaţi de la Neurologie diagnosticaţi cu noul coronavirus

Razii ample în judeţul Hunedoara după creşterea numărului de cazuri COVID 19. Câte amenzi au dat poliţiştii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările