COVID 19 în judeţul Hunedoara. Rata infecţiilor s-a dublat într-o săptămână. Localităţile din Scenariul roşu

COVID 19 în judeţul Hunedoara. Rata infecţiilor s-a dublat într-o săptămână. Localităţile din Scenariul roşu

Foto: ARHIVĂ. Prefectura Hunedoara

În numai o săptămână, numărul cazurilor de Covid 19 înregistrate în judeţul Hunedoara s-a dublat. Rata infectărilor a continuat să crească în municipiile Deva şi Hunedoara, aflate în „Scenariul roşu”.

Rata infecţiilor cu noul coronavirus în judeţul Hunedoara a ajuns la 2,28 cazuri la mia de locuitori.

Deva şi Hunedoara în „Scenariul roşu” COVID 19. Aici sunt jumătate din cazurile din judeţ

Deva şi Hunedoara, „lovite” de COVID 19. Mai mulţi copii sunt în spital, infectaţi cu noul coronavirus

Medicul Lidia Dobrei a murit. Mesajul emoţionant al doctoriţei, din spital, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Peste 1.000 de persoane sunt infectate cu Covid 19, în judeţ, potrivit raportului publicat marţi de Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara, de două ori mai multe faţă de numărul înregistrat în urmă cu o săptămână.

În ultimele două săptămâni, 308 cazuri de Covid 19 au fost înregistrate în municipiul Hunedoara şi 254 de cazuri au fost în Deva, ambele municipii fiind în „Scenariul roşu” al îmbolnăvirilor, cu peste trei cazuri la mia de locuitori. În situaţii similare sunt şi comunele Peştişu Mic, Zam, Râu de Mori, Topliţa, Teliucu Inferior, Bulzeştii de Sus, Ghelari şi Veţel .

În localităţile în care incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de trei la mia de locuitori şi mai mică sau egală cu 6 la mie, noile norme prevăd că activităţile sunt permise doar cu participarea următoarelor categorii de persoane: vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare; care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Mai puteţi citi şi:

Cel mai vârstnic hunedorean vaccinat împotriva Covid-19 are 101 ani. A primit vaccinul acasă

Vaccinare anti-Covid 19 cu picioarele în apă. Imagini cu centrul Drive Thru din Deva, după inundaţii

Doliu în presă. A murit jurnalistul Mircea Lepădatu, în urma complicaţiilor cauzate de virusul Sars-CoV-2

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările