Coronavirus, situaţia la zi în judeţ. Peste 100 de angajaţi ai Spitalului Petroşani au rămas în izolare

Coronavirus, situaţia la zi în judeţ. Peste 100 de angajaţi ai Spitalului Petroşani au rămas în izolare

Spitalul din Petroşani. Informatiavj.ro.

Coronavirus, situaţia la zi în judeţ. Peste 100 de angajaţi ai spitalului din Petroşani au rămas în izolare, după infecţiile cu coronavirus înregistrate în unitatea medicală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile au refuzat să mai publice situaţia numărul de persoane infectate cu coronavirus şi a celor vindecate pentru fiecare judeţ în parte, aşa cum o fac cele din alte ţări, iar singurele date oficiale raportate la nivel de judeţ sunt cazurile de carantină şi izolare.

La această oră, conform datelor centralizate la Direcţia de Sînătate Publică Hunedoara, în judeţul Hunedoara se află în carantină 85 de persoane, iar 1.672 persoane se află în izolare şi sunt monitorizate la domiciliu.

Printre hunedorenii aflaţi în izolare se află mai mulţi şefi de instituţii şi politicieni. De asemenea, sunt şi peste 100 de angajaţi ai Spitalului de Urgenţă din Petroşani. Până în prezent, doar 3 medici şi 2 infirmiere din unitatea medicală au ieşit din izolare, din totalul de 118 care au fost nevoiţi să rămână în case timp de 14 zile. Secţiile de Neurologie şi Cardiologie din Petroşani au fost închise după ce la începutul lunii martie o tânără infectată cu Covid 19 a fost internată în spital, fără să anunţe situaţia sa.

Şi trei angajate ale Exploatării Miniere Lupeni sunt în izolare după ce o colegă a lor a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia se afla în concediu încă din data de 13 martie şi a rămas intrenată la Spitalul de Boli Infecţioase de la Timişoara .

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate şi externate (53 la Timişoara, 23 la Bucureşti, 6 la Craiova, 2 la Constanţa, unul la Cluj şi unul la Iaşi).
Până astăzi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 şi cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Timişoara şi Bacău, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între 3 ani şi 79 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 18 pacienţi, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

Pe teritoriul României, cu excepţia capitalei, în carantină instituţionalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală, a informat Grupul de Comunicare Strategică.


Mai puteţi citi şi:

Inconştienţa tinerei cu coronavirus care s-a plimbat prin spitale a îmbolnăvit cel puţin şase oameni

Prima veste bună în cazul pacienţilor cu coronavirus din Hunedoara. Ce au arătat ultimele teste

Angajaţii clinicii RMN din Hunedoara şi un asistent din spital, în izolare. 47 de „victime” ale tinerei cu coronavirus

Mesajul fetei care a învins cancerul: „Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?”

Al treilea caz de infecţie cu coronavirus în Hunedoara: o tânără de 26 de ani. A fost amendată cu 10.000 de lei

Amenzi usturătoare pentru doi deveni întorşi din Italia care nu au respectat măsurile anti-coronavirus

Ironiile unui preot despre coronavirus: „Mai predispuşi la îmbolnăvire sunt cei care toată ziua stau cu ochii beliţi la TV“

Spitalul din Hunedoara, în carantină. „Nimeni nu va putea intra sau ieşi în afara personalului de serviciu”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: