Coronavirus, situaţia la zi în Hunedoara. Numărul oamenilor infectaţi, decedaţi şi vindecaţi în judeţ

Coronavirus, situaţia la zi în Hunedoara. Numărul oamenilor infectaţi, decedaţi şi vindecaţi în judeţ

ARHIVĂ.

Coronavirus, situaţia la zi în Hunedoara. Numărul persoanelor infectate din judeţ a crescut uşor faţă de ziua de marţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: AL 20-lea pacient decedat în judeţul Hunedoara, infectat şi cu coronavirus, a fost un bărbat de 70 de ani, internat în 3 aprilie la Spitalul municipal Hunedoara – Secţia Pneumologie, şi transferat în data de 5 aprilie 2020 în ATI. A fost confirmat cu coronavirus în 5 aprilie şi a decedat în 8 aprilie 2020. Condiţii medicale pre-existente: hipertensiune arterială (HTA), a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Ştirea iniţială:

Miercuri, 8 aprilie, în judeţul Hunedoara, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 174, cu 18 mai multe cazuri faţă de raportarea din 7 aprilie. 85 dintre pacienţi se află internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – spital „Covid”, a precizat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, aflat miercuri la Deva. Au fost declarate 30 de persoane vindecate, din judeţul Hunedoara.

În România, au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), fiind înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate şi externate, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.

Numărul deceselor pacienţilor din judeţul Hunedoara, infectaţi şi cu coronavirus, a ajuns la 19. Trei dintre acestea au fost anunţate miercuri. Victimele au vârste între 51 şi 82 de ani, iar majoritatea sufereau de afecţiuni grave. În România, până acum, 209 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID 19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, BistriţaNăsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj şi Mehedinţi, au decedat, potrivit raportului Ministerului Sănătăţii.  Au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire. La secţiile ATI din România, în acest moment, sunt internaţi 162 de pacienţi.

În judeţul Hunedoara, 405 oameni se află în carantină, iar 2.801 sunt în izolare. Echipele de jandarmi şi de poliţişti din judeţul Hunedoara au aplicat 78 sanctiuni valoare totală de 152.500 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare”, a informat Prefectura Hunedoara. Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 25.556 de persoane. Alte 89.976 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 47.207 de teste.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scrisoarea de revoltă a medicilor de la Spitalul Deva: „Oamenii sunt obligaţi să muncească până la epuziare”

Rezultatele testelor Covid pentru medicii şi asistentele Spitalului Hunedoara sunt încurajatoare

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Deva a fost nominalizată ca focar de infecţie

Spitalul Judeţean şi-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: