Copil de 4 luni, abandonat la Poliţie de tatăl său. Bărbatul s-a plâns că nu mai poate avea grijă de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 4 luni a fost abandonat la Poliţie, chiar de către tatăl său, care s-a declarat incapabil să mai aibă grijă de el.

UPDATE: Copilul a fost internat împreună cu mama sa la un centru maternal din Hunedoara, însă luni femeia a părăsit centrul, lăsând un bilet în care anunţa că renunţă la bebeluş.

Ştirea iniţială:

Un bărbat de 40 de ani s-a prezentat, sâmbătă, la sediul Poliţiei Petroşani, cu un copil în vârstă de patru luni, pe care l-a pus în braţele poliţiştilor şi a plecat, susţinând că nu poate avea grijă de el. Localnicul a declarat că este tatăl biologic al acestuia, iar mama, o femeie de 31 de ani, a plecat de acasă şi a lăsat minorul în grija lui. S-ar fi speriat când a rămas singur cu pruncul şi le-a relatat poliţiştilor că el nu este în măsură să îl îngrijească.

„Poliţiştii au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara, care au luat măsura internării temporare a minorului la Secţia de Pediatrie a Spitalului din localitate. La ora 16.30, reprezentanţii unităţii medicale au sesizat Poliţia cu privire la dispariţia minorului internat în prealabil în cadrul secţiei Pediatrie. În scurt timp, echipa operativă din teren a identificat, pe raza municipiului Petroşani minorul, care se afla împreună cu mama sa şi bărbatul de 40 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Atât bărbatul, cât şi concubine lui au fost conduşi la sediu Poliţiei Municipiului Petroşani, unde a fost solicitata prezenţa reprezentanţilor DGASPC . În cursul serii, femeia şi fiul acesteia au fost internaţi într-un centru specializat, din subordinea DGASPC.


Mai puteţi citi şi:

Baloo, de 20 de ani vedeta staţiunii Straja. Povestea impresionantă a celui mai faimos urs

Caz înfiorător în Petroşani: elevă de 11 ani abuzată sexual şi şantajată de vecinul de 45 de ani

Zeci de tineri din Hunedoara, clienţi ai traficanţilor de etnobotanice. Drogurile erau „preparate” acasă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite