Construcţia fântânilor de cinci milioane de lei a fost amânată. Licitaţia a fost contestată, iar ofertele vor fi reevaluate

Construcţia fântânilor de cinci milioane de lei a fost amânată. Licitaţia a fost contestată, iar ofertele vor fi reevaluate

Schiţa proiectului.

Construcţia celor trei fântâni arteziene, în valoare de aproape cinci milioane de lei, a fost amânată. Primăria Hunedoara va trebui să reevalueze ofertele primite pentru realizarea investiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din toamna anului trecut, Primăria Hunedoara a scos la licitaţie publică lucrările de construcţie a trei fântâni arteziene, care urmau să schimbe înfăţişarea centrului civic al municipiului. După anunţarea câştigătorilor proiectului, o firmă participantă la licitaţie a contestat rezultatele acesteia, solicitând anularea rezultatului şi reevaluarea ofertelor.

Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a admis contestaţia depusă.

„Consiliul anulează procesul-verbal de evaluare nr.4, în ceea ce priveşte evaluarea ofertei S.C. Galaxi Cons S.R.L., precum şi actele subsecvente acestui înscris. Obligă Municipiul Hunedoara la reevaluarea ofertei menţionate, în termen de 10 zile de la primirea prezentei. Obligatorie. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei”, arată raportul CNSC.

Contractul de achiziţii publice care va fi atribuit de Primăria Hunedoara pentru investiţia finanţată din fonduri de la bugetul local are o valoare estimată la 4.895.634 lei. În urmă cu un an, reprezentanţii primăriei anunţau că până în 2018, Piaţa Casei de Cultură din Hunedoara şi Bulevardul Corvin vor fi reabilitate şi transformate într-un centru pietonal. Pe bulevardul care va fi închis traficului rutier, vor fi construite două fântâni arteziene, iar noua arteră pietonală va fi dotată cu mobilier urban şi iluminat ambiental.

Piaţa Casei de Cultură va modernizată din fonduri de la bugetul local, iar în centrul ei va fi construită o fântână arteziană, cu jocuri de sunete şi lumini. Investiţia în modernizarea Pieţei Casei de Cultură din Hunedoara este estimată la 1,3 milioane de lei, iar costurile construirii celor trei fântâni arteziene de pe Bulevardul Corvin sunt de 4,8 milioane de lei pentru fântâna muzicală, de 188.000 de lei pentru fântâna mijlocie şi de 144.000 de lei pentru fântâna mică.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Fântâni arteziene de cinci milioane de lei în centrul municipiului. Investiţia a fost scoasă la licitaţie publică

Nori de praf peste municipiu. Cum este explicată poluarea reclamată de localnici, provenită de la combinatul siderurgic

Cetatea Devei va avea noi tarife de vizitare. De ce va creşte preţul biletelor

 

 

citeste totul despre: