„Comisatul Cattani” află marţi dacă va rămâne în arest. Mircia Muntean şi Ghiţă Francezul sunt implicaţi în dosar

„Comisatul Cattani” află marţi dacă va rămâne în arest. Mircia Muntean şi Ghiţă Francezul sunt implicaţi în dosar

Traian Berbeceanu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pronunţarea soluţiei faţă de recursul declarat de Traian Berbeceanu la măsura prelungirii mandatului de arestare emis pe numele lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a judecat vineri recursul declarat de fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, deveanul Traian Berbeceanu, faţă de măsura prelungirii mandatului de arestare emis pe numele lui în urmă cu o lună. Poliţistul va afla marţi, 26 noiembrie, soluţia definitivă a magistraţilor.

Traian Berbeceanu a fost înfăţişat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, în cursul zilei de vineri. Instanţa a judecat recursul declarat de fostul şef al BCCO Alba, faţă de măsura prelungirii mandatului de arestare preventivă emis pe numele său, în 23 noiembrie. Dacă decizia îi va fi favorabilă poliţistului, el va fi eliberat din închisoare.

Potrivit anchetatorilor, printre cei care l-au reclamat în trecut pe fostul şef de la Crimă Organizată se află deputatul Mircia Muntean, fost primar al Devei, şi Gheorghe Ioniţă, zis şi Ghiţă Francezul (foto jos, centru), inculpat în dosarul Hidra, al mafiei fierului vechi din Hunedoara, unde a fost acuzat că a condus o grupare de infractori care a devalizat combinatul siderurgic din Hunedoara.

Traian Berbeceanu este pus sub învinuire într-un dosar de crimă organizată. A fost acuzat de favorizarea membrilor unor grupări infracţionale. În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi pentru infracţiuni economice oameni de afaceri din judeţele Hunedoara şi Alba, da rşi viceprimarul Devei, Ovidiu Moş.

Vă recomandăm şi:

Mesajul dur al „Comisarului Cattani”, din închisoare: „Marş afară!”

„Împarte o Coca-Cola cu Traian”: gestul inedit al soţiei „comisarului Cattani”

„Băieţii răi” s-au lepădat de „Comisarul Cattani”: ce îi transmit foştii capi ai lumii interlope poliţistului aflat în necaz

Povestea Mirelei Litera, „femeia fatală” dintre Simota şi Litera, devenită martor împotriva „Comisarului Cattani”

Rechizitoriul grupării lui Alin Simota: reţeaua de teroare a milionarului acuzat de crimă organizată şi şantaj

Baronul Văii Jiului: Alin Simota a fost ajutat de interlopi şi de politicieni să se impună în „zona fierbinte” a Hunedoarei

FOTO Lista „Comisarului Cattani”: cine sunt „băieţii răi” care au depus mărturie împotriva lui Traian Berbeceanu

EXCLUSIV VIDEO Soţia „Comisarului Cattani” despre ziua arestării: „I-am spus copilului că Traian e în străinătate”

FOTO Duşmanii lui Traian Berbeceanu. Cine sunt cei pe care şeful de la Crimă Organizată îi acuză că i-au vrut capul

VIDEO Traian Berbeceanu a fost reţinut. Ce mesaje îi transmit hunedorenii „justiţiarului” de la BCCO

FOTO Traian Berbeceanu şi Codruţa Kovesi, în prima lovitură dată jefuitorilor combinatului. Povestea mafiei fierului, salvată de amorţeala justiţiei

FOTO VIDEO Traian Berbeceanu a fost ridicat de mascaţi. Declaraţie şocantă a şefului BCCO Alba despre dosarul său

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările