Cod Roşu de furtuni în zona Bradului. Centrul municipiului şi drumul naţional au fost blocate de ape VIDEO

Cod Roşu de furtuni în zona Bradului. Centrul municipiului şi drumul naţional au fost blocate de ape VIDEO

Inundaţii în Brad. Foto: Prefecyura Hunedoara.

A fost Cod Roşu de furtuni în localităţile din zona Bradului. Mai multe zone din Brad au fost inundate, iar şoferii nu au mai putut circula cu maşinile pe DN 76.

Ploile abundente de vineri seara au făcut pagube în zona Bradului.

Drumul Naţional 76 Brad – Oradea a fost inundat la ieşirea din Brad spre Ţebea, iar şoferii nu au putut circula pentru câteva ore, a informat, vineri seara, Prefectura Judeţului Hunedoara.

De asemenea, mai multe zone din Brad au fost inundate.

Fenomene meteo extreme în judeţul Hunedoara: grindina cât merele a făcut prăpăd VIDEO

 Se strică vremea în judeţul Hunedoara. Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Furtuna violentă a „măturat” Hunedoara şi Deva. Ce pagube au făcut fenomenele meteo extreme FOTO VIDEO„Cod Roşu de furtuni. Se circulă cu greutate, iar, pe Drumul Naţional. În zona Ţebea nu se poate circula cu mijloace auto. Reţeaua de canalizare şi apă pluvială este suprasolicitată! Rugăm populaţia să se adăpostească şi să nu circule pe perioada avertizării!”, a informat, vineri seara, Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.


Foto: Florin Cazacu

Circulaţia a fost îngreunată la ieşirea din Brad, spre Ţebea, din cauza inundaţiilor şi a cantităţilor mari de precipitaţii.„În urma intervenţiilor autorităţilor, circulaţia dinspre Brad spre Oradea, prin Ţebea şi Baia de Criş a putut fi reluată în condiţii normale. Potrivit prefectului Călin Petru Marian, preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în misiunea de eliminare a efectelor negative ale căderilor masive de precipitaţii sunt implicaţie mai multe echipe de lucrători ai principalelor instituţii care au rolul de a restabili circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene, dar şi pentru a veni în sprijinul persoanelor ale căror gospodării au fost inundate”, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.Şi joi seara, grindina a afectat mai multe localităţi din zona Bradului.


Foto: Florin Cazacu.

Mai puteţi citi şi:

Vântul puternic a făcut pagube în judeţul Hunedoara. Acoperiş prăbuşit peste mai multe maşini FOTO

VIDEO Ravagiile furtunii care a lovit în Munţii Orăştiei chiar în timpul nedeii de Sânziene

VIDEO Dezastrul de la poalele Munţilor Orăştiei. Sate zdruncinate şi drum rupt de o furtună violentă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările