Cocalarii şi piţipoancele „made în Hunedoara” îşi dau întâlnire pe paginile de socializare

Fotografiile lângă maşina „de lux”, în cazul băieţilor, sau în poziţii indecente, oferite de fete, sunt cele mai des întâlnite prezentări pe care şi le fac tinerii din oraşele hunedorene, care încearcă să iasă în evidenţă pe paginile on-line de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI: Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

Internetul a oferit posibilităţi nemărginite adolescenţilor aflaţi în căutarea „celebrităţii”. Site-uri ca Hi5 sau facebook au fost invadate de hunedoreni care se prezintă în ipostaze opulente şi totodată ridicole, demne de renumele „cocalarilor” sau al „piţipoancelor”.

Din recuzita cocalarului hunedorean care îşi publică profilul pe internet nu lipsesc, de obicei, fotografiile realizate lângă maşina „de lux”.

În caz de excepţie, în locul lor apar imaginile în care adolescenţii îşi prezintă muşchii sau, după caz, măcar tatuajele de pe diverse părţi ale corpului. Pozele de la chefurile cu lăutari, cele din faţa catedralei oraşului sau chiar de la monumentul ridicat la Hunedoara în memoria atletei Maria Cioncan completează profilul cocalarului on-line de Hunedoara.

La rândul lor, numele sonore ca „andi the boss”, „şeful şmecherilor”, „şmecher de hunedoara”, „bazatul” sau „titi mafiotul” înlocuiesc deseori numele real al sutelor de hunedoreni care se prezintă pe paginile de socializare.

Piţipoancele de pe Hi5 sau Facebook sunt la fel de uşor de recunoscut. Pozează în ipostaze indecente, uneori cocoţate pe măsuţele de lemn din sufragerie, iar alteori urcate cu cizmele până la genunchi pe patul din dormitor.

Fustele scurte, machiajul strident şi greutatea de exprimare cu care se prezintă în cele câteva cuvinte le completează profilul. 

În ce priveşte întrebarea adiţională despre cărţile preferate, cele mai multe dintre „piţipoancele” hunedorence aflate în căutarea prietenilor pe internet sunt uşor de recunoscut după răspunsurile: „nu citesc”, „nu prea citesc” sau „cartea mea favorită? Niciuna”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările