Clipe de groază pentru un bărbat după ce a fost ademenit de o tânără prostituată. A ajuns acasă bătut şi cu banii furaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 48 de ani a fost tâlhărit după ce a fost ademenit de o tânără, care îi oferise favoruri sexuale. Victima a fost bătută şi lăsată fără 700 de euro.

Cinci hunedoreni au fost reţinuţi de Poliţie într-un dosar de tâlhărie calificată. Victima lor a fost un localnic din Şoimuş, în vârstă de 48 de ani. Bărbatul a fost ademenit de o tânără de 22 de ani.

„Din cercetări a rezultat faptul că tânăra i-a făcut părţii vătămate propuneri de natură sexuală, iar după ce acesta a consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din Deva, în drum spre casă, profitând de starea de ebrietate în care se afla victima, tânăra şi alţi doi bărbaţi identificaţi de poliţişti l-au lovit cu pumnii în zona feţei pe bărbatul de 48 de ani, l-au trântit la pământ şi i-au luat din buzunarul interior al gecii portmoneul, în care se aflau 700 de euro, acte de identitate şi un card bancar”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Autorii agresiunii au fost preluaţi cu o maşină de un bărbat şi o femeie, complici ai acestora, reuşind să se ascundă pentru o scurtă perioadă. În urma percheziţiilor efectuate, cei cinci au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale, a informat IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Aventura unui student cu o prostituată de lux a devenit o noapte de coşmar. Tânărul de 19 ani a fost salvat de părinţi

Un român riscă 15 ani de închisoare după aventura eşuată cu o prostituată într-un bordel din Germania

Drama prostituatei Mariana, „vânată” de un recidivist. Femeia gravidă în luna a noua şi fiica ei de 16 ani au fost violate de mai multe ori pe centura oraşului
 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite