Clipe cumplite pentru o femeie de 71 de ani. A fost violată în propria locuinţă de un spărgător intrat pe geam

Clipe cumplite pentru o femeie de 71 de ani. A fost violată în propria locuinţă de un spărgător intrat pe geam

FOTO: ARHIVĂ.

O femeie în vârstă de 71 de ani a fost violată şi tâlhărită de un bărbat, carea spart geamul casei şi a intrat peste victimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Şoimuş au capturat un bărbat in vârstă de 52 de ani, din judeţul Dolj,  bănuit de comiterea, în noaptea de 4 spre 5 mai 2019, a infracţiunilor de viol, violare de domiciliu si talhărie calificată. Victima este o femeie in vârstă de 71 de ani, din Şoimus, care locuieşte singură.

„Fiul femeii a alertat Poliţia la la câteva ore de la comiterea faptei. Prezumtivul autor a pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam şi a aplicat femeii mai multe lovituri pentru a o obliga să întreţină relaţii sexuale cu acesta, dar şi sa îi dea suma de bani pe care o deţinea în locuinţa. Bărbatul a fost identificat de poliţişti si reţinut pentru 24 de ore,  iar în urma probatoriului administrat, magistraţii Judecatoriei Deva au luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Liderul romilor, furios că autorităţile nu fac curăţenie la blocul fantomă, unde omenii aruncă gunoiul de la fereastră: „Aşa locuiesc romii în ghetou!”

VIDEO Elevă de 13 ani bătută crunt de o colegă în curtea şcolii. Scena a fost filmată de colegii care au asistat fără să intervină

VIDEO Filmul bătăii cu bâte şi topoare dintre poliţişti şi locatarii blocului social. Scandalul uriaş s-a iscat după ce oamenii n-au fost lăsaţi să petreacă la grătare

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: