Cioban înjunghiat de oaspetele său, după ce au băut împreună. Bărbatul a fost adus în stare gravă la spital

Cioban înjunghiat de oaspetele său, după ce au băut împreună. Bărbatul a fost adus în stare gravă la spital

FOTO: ARHIVĂ.

Un bărbat a fost adus în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un localnic. Autorul tentativei de omor a fost arestat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cioban din satul Valea Nandrului a ajun în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un localnic. Agresiunea a avut loc pe fondul consumului de alcool. Înainte de a fi înjunghiat, bărbatul l-a lovit cu o bâtă pe celălalt rivalul său.

„În timp ce se aflau la imobilul din comuna Peştişu Mic, sat Valea Nandrului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor divergenţe mai vechi, persoana vătămată i-a aplicat cu o bâtă o lovitură în zona capului inculpatului, iar acesta din urmă, cu un cuţit, la înjunghiat în zona abdominală de mai multe ori. Două dintre lovituri sunt mai grave”, a declarat procurorul Gina Cibian, reprezentanta Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Alin Coman Constantin, auutorul atacului cu cuţitul, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ciobanul condamnat după măcelul din Retezat. Şi-a lovit cu un ciomag duşmanul căzut la pământ până l-a lăsat mort

Ciobanul de 100 de ani care munceşte ca în tinereţe. Este cel mai vârstnic salariat din România şi de dragul oilor sale nu vrea să audă de pensie

Sângeroasele „aventuri” ale femeii fatale din sat: şi-a ucis soacra într-o baie de sânge, iar fratele i-a fost înjunghiat în încercarea de a-i apăra onoarea

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările