Cine sunt premianţii din Hunedoara. Elevii au fost recompensaţi pentru performanţa şcolară de excepţie

Cine sunt premianţii din Hunedoara. Elevii au fost recompensaţi pentru performanţa şcolară de excepţie

Elevii de nota 10 din judeţul Hunedoara. Foto: CJ Hunedoara

Elevii din Hunedoara care au obţinut cele mai bune rezultate la examenele de Bacalaureat şi Evaluare Naţională, dar şi o olimpică, au fost premiaţi de autorităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei cinci elevi care au obţinut media 10 la Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională, o olimpică internaţională şi profesoara sa au fost premiaţi de autorităţile judeţene din Hunedoara.

Fenomen alarmant: 8% dintre elevii de liceu din judeţul Hunedoara au consumat droguri măcar o dată în ultimul an

Performanţa uimitoare pentru România a elevilor dintr-o echipă de robotică. Sunt campioni mondiali VIDEO

 Au fost mândria satelor Hunedoarei. Ce s-a ales de şcolile închise în ultimele decenii VIDEO

Consiliul Judeţean Hunedoara a alocat 40.000 de lei pentru premierea celor patru absolvenţi de liceu care au obţinut media 10 la examenele din sesiunea de vară a Bacalaureatului, a elevei cu nota 10 la Evaluarea Naţională, şi a unei eleve din Hunedoara, medaliată cu aur la Olimpiada Europeană de Geografie de la Belgrad.

Cei cinci elevi de nota 10, recompensaţi cu câte 5.000 de lei, sunt: Iulia Andrei (Liceul Teoretic „I.C Brătianu” Haţeg, pentru nota 10 la Evaluarea Naţională; Ioana Iulia Popa (Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” Deva), pentru nota maximă la Bacalaureat; Anda-Georgiana Sofian (Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara) – 10 la Bacalaureat; Hera-Erin Susanyi (Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara) – 10 la Bacalaureat şi Rami-Mihai Cristescu (Colegiul naţional „Iancu de Hunedoara”) – 10 la Bacalaureat.

Andreea Şoie, elevă la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara, a fost premiată cu 10.000 de lei pentru medalia de aur obţinută şa Olimpiada Europeană de Geografie de la Belgrad, iar profesoara sa, Mihaela Sopincean, a primit 5.000 de lei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Pericolul tăcut din adâncurile munţilor. Cum a ajuns ţinutul fierului la un pas de catastrofă VIDEO

Monumentul prinţului Rudolf, dispărut peste noapte din Retezat. A dăinuit 125 de ani pe o stâncă VIDEO

Imaginile aeriene cu Ţinutul pădurenilor arată de ce este printre locurile cele mai admirate din România VIDEO

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările