Cine este „Poliţistul anului 2018”. A soluţionat peste 100 de dosare penale şi a capturat un infractor sexual

Cine este „Poliţistul anului 2018”. A soluţionat peste 100 de dosare penale şi a capturat un infractor sexual

Ovidiu Nagy. FOTO: IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au celebrat, luni, 197 de ani de existenţă a instituţiei pe care o reprezintă, iar cu această ocazie au fost desemnaţi cei mai performanţi angajaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

O slujbă religioasă de comemorare a poliţiştilor români căzuţi la datorie a deschis, la Deva, seria manifestărilor dedicate Zilei Poliţiei Române. Festivitatea a continuat, la sediul Poliţiei Municipiului Deva, cu avansarea, la gradul profesional următor a 70 de ofiţeri şi agenţi de poliţie şi apoi cu recunoaşterea excelenţei profesionale a celei mai bune structuri de suport, a celui mai bun colectiv de poliţişti, a celei mai bune subunităţi de poliţie şi, desigur, cu decernarea titlului de poliţistul anului.

Serviciul Criminalistic a fost desemnat „cea mai bună structură de suport”, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost desemnată „cea mai bună subunitate de poliţie”, în timp ce Serviciul Rutier a fost desemnat „colectivul anului”.

Diploma de excelenţă „poliţistul anului” a fost acordată inspectorului principal de poliţie Ovidiu Ioan Nagy, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Deva. „În cursul anului 2018, poliţistul a soluţionat peste 110 dosare penale cu grad de complexitate ridicat. El a fost felicitat, la sfârşitul anului 2018, de către conducerea inspectoratului ca urmare a identificării, în data de 8 septembrie 2018, pe raza municipiului Deva, a unui tânăr bănuit de comiterea unei infracţiuni de agresiune sexuală împotriva unei minore în vârstă de 6 ani”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

De Ziua Poliţiei Române, hunedorenii au fost invitaţi în faţa IPJ Hunedoara să cunoască activitatea poliţiştilor şi să afle mai multe despre meseria acestora. Un eveniment similar a avut loc în municipiul Brad.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Poliţista plină de tatuaje care-şi uluieşte colegii. Fotografiile în ipostaze provocatoare fac furori pe Facebook

Fiul de politician arestat după bătaia cu un poliţist: „Păi, nu am o muncă, mamă… Că-s interlop! Sunt şmecher, am femei la produs, mamă! Ele îmi fac banii”

Cine este Nicolae Popa, poliţistul anului 2017. Comorile dacice recuperate i-au adus un nou titlu de excelenţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: