Cel mai mare porc tăiat înaintea sărbătorilor într-un sat din Hunedoara a fost furat pe bucăţi dintr-o afumătoare

Cel mai mare porc tăiat înaintea sărbătorilor într-un sat din Hunedoara a fost furat pe bucăţi dintr-o afumătoare

Hoţii au furat carnea din afumătoare. FOTO: Arhivă.

Mezelurile şi bucatele dintr-un porc de peste 240 de kilograme, tăiat zilele trecute de o familie din Nădăştia de Jos, au fost furate de hoţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hoţii au făcut pagube importante într-o gospodărie din Nădăştia de Jos. Au furat produsele tradiţionale şi mezelurile pregătite de o familie din localitate, la scurt timp după ce oamenii au tăiat cel mai mare porc din sat, de 240 de kilograme.

Familia păgubită susţine că a găsit în această dimineaţă, afumătoarea goală. Cu o seară în urmă aici erau depozitate atât bunătăţile pregătite din porcul tăiat, cât şi alte mezeluri şi cârnaţi, preparate după ce proprietarul a cumpărat carne în valoare de 600 de lei. Astăzi, în afumătoare mai fusese lăsată o bucată de cârnaţi, din care hoţii au muşcat.

„A fost deschis un dosar penal pentru furt, cu autor necunoscut, şi se fac cercetări. Avem un cerc de suspecţi”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Garofiţa Mocanu a scăpat a doua oară de puşcărie. Mama a şase copii acuzată de furt a fost graţiată de preşedinte

Garofiţa Mocanu, o femeie condamnată de Judecătoria Deva pentru escrocarea unor bătrâni din municipiu a fost graţiată de preşedintele ţării, Traian Băsescu. Motivul graţierii este unul umanitar: Garofiţa Mocanu este mamă a şase copii.

Tineri acuzaţi că au furat 400 de metri din instalaţiile de pe calea ferată

Mai multe percheziţii au avut loc la domiciliile unor hunedoreni din Şoimuş, Deva şi Veţel, suspectaţi că s-au organizat într-o grupare de hoţi de componente ale căii ferate.

Fermele de animale şi grădinile ascunse după blocurile gri din Hunedoara

Sute de localnici din cartierul Micro 7 al Hunedoarei au demonstrat că pot face agricultură chiar şi la bloc. Dealurile care înconjoară imobilele din plăci de beton au fost cultivate, iar în acest an localnicii s-au bucurat de o recoltă bogată, pe măsura muncii depuse.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările