Cel mai degradat bulevard din municipiu intră în reabilitare. Investiţia depăşeşte cinci milioane de lei

Cel mai degradat bulevard din municipiu intră în reabilitare. Investiţia depăşeşte cinci milioane de lei

Bulevardul Mihai Viteazul.

Unul dintre marile bulevarde din municipiul Hunedoara va intra în reabilitare. A fost semnat contractul ce ce prevede lucrări de peste cinci milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, a fost semnat contractul de reabilitare a bulevardului Mihai Viteazul, din municipiul Hunedoara.

„Proiectul este finanţat din bugetul naţional de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice – Romania, prin PNDL 2, valoarea contractului iniţial fiind de 10.968.211 lei. În urma parcurgerii procedurii de licitaţie, proiectul a fost câştigat de Hidroconstrucţia S.A., cu suma de 5.288.965 lei”, a informat Primăria Hunedoara. Lucrările vor începe în următoarele săptămâni.

Bulevardul Mihai Viteazul este unul dintre cele mai mari din municipiu, dar şi cel mai degradat. În anii trecuţi nu a fost inclus în proiectul de reabilitare a principalelor bulevarde şi străzi din Hunedoara, derulat cu fonduri de la Uniunea Europeană.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Parcare furată cu totul de pe marginea  drumului naţional modernizat. Hoţii au luat băncile, mesele şi coşurile de gunoi

Judeţul cu aproape 450 de kilometri de drumuri rele, care aşteaptă în zadar modernizarea

Secretele celor mai faimoase tuneluri din România. Drumurile croite sub munţi, cu târnăcopul şi dinamita

Şirul imens de amenzi date firmelor de pe autostradă: „Şoferii circulă inconştient prin localităţi cu maşini ce nu mai pot fi controlate din cauza tonajului”

 

 

 

citeste totul despre: