Cel mai degradat bulevard a intrat în şantier: 1,4 kilometri de şosea modernă şi peste 400 de locuri de parcare noi

Cel mai degradat bulevard a intrat în şantier: 1,4 kilometri de şosea modernă şi peste 400 de locuri de parcare noi

Bulevardul Mihai Viteazul a intrat în şantier. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Au început lucrările de modernizare a Bulevardului Mihai Viteazul din Hunedoara, în lungime de 1,4 kilometri. Investiţia depăşeşte cinci milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Hunedoara, în lungime de 1,4 kilometri, a intrat în şantier. În aceste zile sunt scoase bordurile, urmând ca bulevardul să fie modernizat în totalitate.

Vor fi reabilitaţi circa 20.000 de metri pătraţi de carosabil şi 11.000 de metri pătraţi de trotuar. Investiţia mai vizează refacerea a 350 de locuri de parcare şi construirea altor 80.

Peste cinci milioane de lei va costa proiectul, care va trebui finalizat în acest an. Este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2, din fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Bulevardul Mihai Viteazul este unul dintre cele mai mari din municipiu, dar şi cel mai degradat. În anii trecuţi nu a fost inclus în proiectul de reabilitare a principalelor bulevarde şi străzi din Hunedoara, derulat cu fonduri de la Uniunea Europeană.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cele mai frumoase şosele din România, locurile de vis din Munţii Carpaţi care transformă şofatul în plăcere

Şoselele naţionale din vestul ţării au intrat în reparaţii. Cel mai circulat drum a fost şi cel mai devastat de gropi

Proiectul eşuat al şoselei din parcurile naţionale între Valea Jiului şi Herculane. Ce se va întâmpla cu drumul naţional

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările