Ce a păţit bunicul care a acostat eleve şi femei în Deva, pentru a le pipăi în zonele intime

Ce a păţit bunicul care a acostat eleve şi femei în Deva, pentru a le pipăi în zonele intime

Bărbatul a fost arestat preventiv. Foto: IPJ Hunedoara.

Vârstnicul acuzat că a acostat mai multe eleve şi femei pe străzile Devei, pe care le pipăia în zonele intime, a primit sentinţa magistraţilor.

Magistraţii Judecătoriei Deva au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Emil Feneş (73 de ani), acuzat de agresiune sexuală.

Femeie agresată de doi tineri pe stradă. Au trântit-o la pământ, pentru a-i smulge borseta

Copil de 13 ani electrocutat în gara Devei. Victima se urcase pe un vagon cisternă care staţiona

Ce pedepse au primit dascălii judecaţi pentru purtare abuzivă şi lovirea unor elevi

Cinci femei şi adolescente s-au constituit părţi vătămate ale pensionarului din Deva, care îşi acosta victimele pe străzile şi în faţa unor licee din municipiu. Soluţia dată de instanţă nu este definitivă, putând fi contestată de acesta.


Foto: grup de mămici de pe Facebook.

Joi, poliţiştii din Deva au reţinut, pentru 24 de ore, pe vârstnicul de 73 de ani, suspectat de agresiuni sexuale. „Poliţiştii au stabilit că bărbatul acţiona pe timp de zi, pe raza municipiului Deva, unde viza persoane de sex feminin, pe care le pipăia în zonele intime. Părţile vătămate care au sesizat Poliţia Municipiului Deva cu privire la agresiunile sexuale la care au fost supuse sunt femei cu vârste cuprinse între 22 şi 64 de ani, dar şi două minore în vârstă de 12 ani. Ancheta poliţiştilor, în acest caz, a fost îngreunată de faptul că o parte dintre victime nu au dorit să depună plângere penală, iar o parte dintre martorii acestor incidente au fost reticenţi în a furniza poliţiştilor informaţii în vederea constituirii materialului probator”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Bărbatul a mai fost reţinut de poliţişti în luna mai a acestui an, pentru tâlhărie. Atunci a agresat un agent de pază dintr-un magazin, după ce a fost prins furând mai multe produse de pe rafturi.

Mai puteţi citi şi:

Tânăr de 22 de ani condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie. Victima sa a murit în urma agresiunii

Recidivist condamnat după jefuirea unei tinere. Tâlhărie comisă la câteva zile de la ieşirea din închisoare

Caz înfiorător în Hunedoara: adolescent răpit de pe stradă şi tâlhărit, după ce ar fi furat dintr-o locuinţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările