Sinucidere în Parâng: un tânăr, tată al unui copil de şapte luni, s-a spânzurat după ce a fost părăsit de iubită

Sinucidere în Parâng: un tânăr, tată al unui copil de şapte luni, s-a spânzurat după ce a fost părăsit de iubită

Trupul tânărului a fost găsit în pădure. FOTO: ARHIVĂ. Daniel Guţă.

Cadavrul unui tânăr de 29 de ani a fost descoperit într-o pădure din Masivul Parâng, la marginea oraşului Petrila. Potrivit apropiaţilor săi, bărbatul s-a spânzurat după ce iubita sa, cu care avea un copil de şapte luni, i-a spus că îl va părăsi pentru că este gelos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ilie Dănuţ, un tânăr din Petrila, a fost găsit spânzurat într-o pădure din Masivul Parâng. Rudele sale susţin că bărbatul şi-a decis sfârşitul, în urma unei decepţii în dragoste.

Mama tânărului a reclamat dispariţia acestuia, la Poliţie, în 5 iulie, după ce bărbatul nu a mai fost văzut din seara de 3 iulie. Tânărul plecase de la stâna familiei, de pe Muntele Dobraia.

Apropiaţii săi susţineau că tânărul lucrase în Germania, împreună cu iubita sa cu care avea o relaţie de patru ani şi un copil de şaapte luni. Cei doi au revenit în ţară de curând, iar înainte cu o zi de dispariţie, i-a spus iubitei sale că s-a săturat de viaţă şi că vrea să se spânzure.

În seara în care a dispărut de la stână, după ce a muls oile, tânărul a dispărut de la stână cu o sticlă de ţuică. După două zile, a fost găsit cadavrul tânărului.


Vă recomandăm şi:

Detaliile crimei înfiorătoare comise de trei adolescenţi: femeia batjocorită şi ucisă în centrul Devei a implorat în faţa camerelor video după ajutor

Trei adolescenţi vor face între 10 ani şi 15 ani de închisoare, după ce în luna august a anului trecut au violat şi au ucis în bătaie, în centrul Devei, o femeie fără adăpost. Minorii au supus victima unor chinuri îngrozitoare, iar scenele cumplite au fost înregistrate, minute în şir, de camerele de supraveghere din centrul Devei. În ciuda filmărilor, abia cinci ore mai târziu autorităţile s-au sesizat, în urma unui apel la 112.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările