Caz înfiorător în Hunedoara. Un tânăr a murit în timp ce fugea de Poliţie pentru că nu avea declaraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ. IPJ Hunedoara.
ARHIVĂ. IPJ Hunedoara.

Un tânăr a murit în timp ce fugea de un echipaj al Poliţiei, care intenţiona să îl oprească pentru a-i solicita declaraţia pe proprie răspundere.

Un caz înfiorător s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 1 dimineaţa, pe o stradă din municipiul Hunedoara.

Potrivit informaţiilor adevarul.ro, doi tineri care se aflau pe o stradă din zona centrală a municipiului Hunedoara au luat-o la fugă, la vederea unui echipaj de Poliţie sosit în zonă.

Tinerii, care se temeau că vor fi amendaţi pentru că nu aveau declaraţiile pe proprie răspundere, au alergat printre blocuri, însă unuia dintre ei, în vârstă de 21 de ani, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia. A făcut infarct şi a murit, la scurt timp.

Potrivit poliţiştilor, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de  băuturi.

În urma necropsiei, concluziile medicilor Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara au fost că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Revolta din Hunedoara a băgat un cartier în izolare. Mărturii de pe strada „militarizată”

VIDEO Revolta din Hunedoara: patru oameni au fost arestaţi după conflictul cu forţele de ordine

Noul coronavirus zdruncină cartierele din Valea Jiului. Cum sunt „taxate“ revoltele de la „polul sărăciei“

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite