Cauza bizară a incendiului care a creat panică într-un liceu şi a dus la evacuarea a peste 800 de elevi şi profesori

Incendiu la Colegiul Iancu de Hunedoara 

Pompierii au stabilit cauza incendiului de la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”, în urma căruia peste 800 de elevi şi profesori au fost evacuaţi, iar doi oameni au ajuns la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiul de la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”, din municipiul Hunedoara, a fost cauzat de o ţigară aprinsă, aruncată într-o gură de aerisire din vecinătatea încăperii unde a izbucnit, au concluzionat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Ţigara ar fi fost aruncată din vecinătatea unui loc destinat fumatului, prin gura de aerisire, şi a intrat în contact cu materiale inflamabile de la subsol.

Miercuri dimineaţă, un incendiu a avut loc la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”, iar peste 800 de elevi şi profesori ai unităţii de învăţământ au fost evacuaţi. Focul a fost lichidat de pompierii sosiţi la faţa locului.

 

„Incendiul s-a produs în subsolul clădirii. Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Hunedoara au acţionat pentru stingerea unui incendiului produs în subsolul unităţii de învăţământ într-o încăpere în care erau depozitate materiale uşor inflamabile, mai exact hârtie şi deşeuri de cauciuc. Până la sosirea echipajelor de pompieri toţi elevii şi profesorii s-au autoevacuat din clădirea şcolii. Incendiul a generat o cantitate destul de însemnată de fum care a afectat doi profesori, un bărbat şi o femeie, care au suferit intoxicaţii uşoare cu fum. Ei au primit îngrijiri”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Incendiu violent în municipiu. Flăcările au cuprins din nou deşeurile toxice provenite din dezmembrări auto

VIDEO Fumul negru şi dens a întunecat cerul deasupra municipiului. Un incendiu a izbucnit în zona industrială

Drama cumplită a fraţilor din munţi, ajunşi pe drumuri după ce flăcările le-au mistuit casa şi le-au ucis fratele

citeste totul despre: