Căutarea hunedoreanului care a dispărut în zona lacului Păclişa va fi reluată astăzi

Deşi echipele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au căutat trupul bărbatului  timp de două zile, până la ora actuală nu au avut niciun rezultat. Căutările vor fi reluate astăzi, începând cu  ora 10.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Persoana dispărută este un bărbat în vârstă de 43 de ani, din satul Cârneşti, comuna Toteşti. Hunedoreanul s-a dus sâmbătă, împreună cu fiul său, la lacul de acumulare din Păclişa.

Deşi acesta are un debit de doar  5,6 milioane de metri cubi, din cauza curenţilor şi a vârtejurilor nu este lipsit de pericole. Cel care a observat dispariţia bărbatului a fost chiar fiul său, care a sunat la 112.

Echipele ISU Hunedoara l-au căutat până la lăsarea nopţii. Ieri, intervenţia a fost reluată cu  o barcă pneumatică cu motor, precum şi cu doi scafandri, respectiv un echipaj SMURD. Rezultatul a fost acelaşi. Trupul bărbatului nu a fost încă găsit.

Nu se ştie cu certitudine dacă s-a înecat sau nu, însă căutările vor fi reluate în această dimineaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările