Cătălin Penciuc a fost reţinut după un scandal uriaş. Interlopul a fost judecat pentru infracţiuni de crimă organizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Penciuc.
Cătălin Penciuc.

Un cunoscut interlop din Deva  a fost reţinut după yn scandal în urma căruia a devastat două autoturisme. Cătălin Penciuc este condamnat pe fond, la şapte ani de închisoare, într-un dosar de crimă organizată în care a fost judecat pentru infracţiuni grave de violenţă.

Cătălin Penciuc a fost ridicat de Poliţie după ce ar fi distrus două maşini parcate în faţa blocului în care locuieşte, din Deva, precum şi uşa de la intrarea în scara imbobilului. A fost dus la Spitalul de Psihiatrie Zam, apoi anchetatorii au dispus reţinerea sa.

„Joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece în data de 10 iulie 2019, persoana în cauză a spart geamul de la uşa de acces a scării blocului, a distrus două autoturisme, aducând injurii şi ameninţări persoanelor care se aflau în zonă”, a informat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cătălin Penciuc, fost bodyguard al omului de afaceri Alin Simota, a fost condamnat în august 2018, pe fond, la şapte ani de închisoare, într-un dosar penal de crimă organizată, pentru fapte de şantaj, lipsre de libertate şi înşelăciune.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cămătarii acuzaţi că au terorizat oameni de afaceri au fost aduşi în instanţă: arest prelungit pentru gruparea Litera

Arestări în dosarul cămătarilor din Deva: Cătălin Penciuc, unul dintre liderii grupării, este căutat de poliţişti

Interlopii care au cutremurat Deva anilor 2000. Povestea temutei grupări mafiote Spumă şi Bibanul, protejată de Poliţie

Secretul atacului mafiot din Şoimuş: cum au ajuns Pera şi Mărgan, doi foşti lideri ai lumii interlope din Deva, în dosar

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite