Cât cheltuie politicienii de la Consiliul Judeţean Hunedoara pentru a-şi asigura o imagine bună în presa locală

Cât cheltuie politicienii de la Consiliul Judeţean Hunedoara pentru a-şi asigura o imagine bună în presa locală

Consiliul Judeţean Hunedoara. FOTO: ADEVĂRUL.

Consiliul Judeţean Hunedoara a atribuit în această săptămână contracte de publicitate mai multor ziare, televiziuni şi radiouri locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Hunedoara a oferit în această săptămână peste 180.000 de lei pentru a-şi promova imaginea în presa locală, potrivit documentelor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Contractele de servicii sunt valabile până la sfârşitul anului 2019, toate având posibilitatea de prelungire până în 20 aprilie 2020.

Instituţia a încheiat cu SC Media Hunedoreană un contract în valoare de 20.000 de lei pentru „publicare articole şi machete pe pe site-ul www.mesagerulhunedorean.ro, în homepage şi în ediţiile print ale cotidianului Mesagerul Hunedorean, până la 31 decembrie 2019, cu posibilitate de prelungire, până la 30 aprilie 2020”.

Un contract în valoare de 46.400 de lei a fost încheiat cu SC Antena 1 Deva SRL, pentru „producţie şi diuzare şedinţe ordinare, extraordinare şi de îndată, producţie şi difuzare emisiuni informative, producţie şi difuzare ştiri de interes public, anunţuri de interes public”.

Un contract în valoare de 11.200 de lei a fost încheiat SC TMT Media Internaţional SRL. „Acest pachet este alcătuit din anunţurile care se vor publica în cotidianul judeţean Servus Hunedoara în perioada 16 mai 2019 -31 decembrie 2019, cu posibilitatea de prelungire până la data de 30 aprilie 2020. Se va factura lunar în funcţie de anunţurile primite pe email în luna respectivă”.

Un contract în valoare de 2.000 de lei a fost încheiat cu MBD Reporter Media SRL şi cuprinde „un pachet de promovare pentru instituţii publice, unităţi de învăţământ etc., prin publicarea de machete de promovare, informare sau materiale informative care fac obiectul solicitării de către beneficiar”.

Un contract, în valoare de 4.800 de lei, a fost încheiat cu Green Gold Limited SRL, pentru „servicii de publicitate legate de activitatea instituţională”. Un  contract, în valoare de 20.000 de lei, a fost încheiat cu Green Gold Limited SRL, „pentru producţie şi difuzare materiale informative cu caracter de promovare a activităţii instituţionale”.

Un alt contract, în valoare de 32.000 de lei, a fost încheiat cu Expert Media Advertising SRL. „Preţul include producţia (filmarea + editarea) materialelor informative şi difuzarea acestora la ore de prime time în cadrul programelor Mondo TV. Un  contract în valoare de 7.980, a fost încheiat cu Expert Media Advertising SRL. „Preţul include producţia şi difuzarea unui(1) minut de ştire/emisiune/material informativ la Radio Mondo FM Petroşani”.

Un contract, în valoare de 10.400 de lei, a fost semnat cu Exclusiv Media Group şi reprezintă „Pachet de servicii media print şi online prin intermediul publicaţiilor Exclusiv şi ziarulexclusiv.ro. Pachetul cuprinde realizarea şi publicarea de articole de informare, interviuri reportaje, comunicate, anunţuri de promovare şi publicitate prin intermediul publicaţiei print Exclusiv în suprafaţă totală de 7.000 cmp şi prin intermediul publicaţiei online Ziarul Exclusiv.ro în suprafaţă totală de 100 bucăţi”.

Un contract, în valoare de 8.000 de lei a fost semnat cu BIG Media Advert SRL, „Pachet complex - compus din anunţuri radio, ştiri radio şi emisiuni radio”. Un  contract în valoare de 5.600 de lei a fost semnat cu S.C. CMC Group Media S.R.L. Un  contract, în valoare de 12.000 de lei, a fost semnat cu S.C. Media Zone Unu HD S.R.L. pentru „producţie şi difuzare la postul UNU TV: -producţia şi difuzarea unui spot TV -producţia şi difuzarea unei ştiri TV -producţia şi difuzarea unui anunţ TV -producţia şi difuzarea unui interviu TV -producţia şi difuzarea unui emisiuni TV”.

Primăria Deva, contract de 318.000 de lei pentru promovare

Până la câteva sute de mii de lei sunt dispuse să cheltuiască şi primăriile municipiilro hunedorene, pentru a-şi promova o imagine pozitivă în faţa publicului.  Primăria Deva a atribuit, cu 318.000 de lei serviciile de publicare în presa audio-vizuală pe 12 luni. „Serviciul de publicare în presa audio-vizuală presupune furnizarea de informatii publicului, despre activitatea Consiliului Local al Municipiului Deva si despre activitatea Unităţii Administrativ Teritoriale”, se arată în documentaţia publicată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).


Vă recomandăm să citiţi şi:

Consiliul Judeţean a pierdut procesul cu şefa Direcţiei Tehnice. Carmen Guran i-a acuzat pe şefii CJ că au desfiinţat ilegal direcţia pentru a scăpa de ea

Şantierul arheologic din Sarmizegetusa Regia va avea asigurată finanţarea pe 5 ani, cu cel puţin 100.000 de lei anual

Şefii Consiliului Judeţean au văzut lumea întreagă pe banii localnicilor. China a fost cea mai costisitoare destinaţie din 2017

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: