Castelul Corvinilor va fi închis publicului timp de trei zile pentru filmările la "Ghost Rider 2"

Castelul Corvinilor va fi închis publicului timp de trei zile pentru filmările la

Priveliştea Castelului Corvinilor este superbă de pe traseul Mocăniţei. Foto Rudolf Hanzelik

Turiştii mai pot vizita doar astăzi şi mâine Castelul Corvinilor. Monumentul istoric din municipiul Hunedoara va fi închis pentru public timp de trei zile, începând de luni, 15 noiembrie. Aici vor fi filmate mai multe scene din producţia americană Ghost Rider 2.

Ştiri pe aceeaşi temă

VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

 “Filmările vor începe luni şi se vor întinde pe parcursul a trei sau patru zile. La Hunedoara va fi prezent şi actorul Nicolas Cage”, a informat Nicolae Cerişer, directorul Muzeului Castelului Corvinilor.

CLICK PE IMAGINE PENTRU FOTOGALERIE

1.000 de lei pentru fiecare oră
Pregătirile pentru filmările la Ghost Rider 2 au început încă din urmă cu o săptămână, când în curtea interioară a edificiului au fost montate mai multe elemente de decor, printre care două porţi mari de lemn, cu aspect gotic şi un zid pe care eroul filmului îl va spulbera cu motocicleta.

CLICK PENTRU ALTE IMAGINI CU CASTELUL

Scenele din Ghost Rider 2 vor fi filmate pe podul de acces în Castelul Corvinilor, în curtea interioară, în Turnul Vechi şi în Turnul Neboisa.
Pentru fiecare oră în care Castelul este pus la dispoziţia echipei de producţie, aceasta va plăti o taxă de 1.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările