Castelul Corvinilor a fost redeschis publicului: vizitatorii pot vedea porţile montate pentru filmările la “Ghost Rider 2”

Începând de astăzi, Castelul de la Hunedoara a fost redeschis turiştilor. Aceasta după ce timp de patru zile, cât au durat filmările pentru  “Ghost Rider 2”, accesul în interiorul edificiului a fost restricţionat pentru public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Turiştii sunt aşteptaţi din nou la castel. Filmările la “Ghost Rider 2”, cu Nicolas Cage s-au încheiat, iar echipele de producţie şi-au strâns echipamentul şi au plecat.

Totuşi, în urma filmărilor au rămas la castel cele două porţi gotice, care pot fi văzute de turişti, pe ele urmând să fie menţionat faptul că au fost utilizate la turnarea producţiei americane.

VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

“Filmul a fost un mare câştig de imagine pentru Castelul Corvinilor“, a declarat Nicolae Cerişer, directorul Muzeului Castelul Corvinilor din Hunedoara.

CLICK PE IMAGINE PENTRU FOTOGALERIE

Filmările la pelicula “Ghost Rider 2-Spirit of Vengeance” au început la Castelul Corvinilor luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările