Castelul Corvinilor a fost loc de filmare pentru o companie din Rusia. Câţi bani au adus orele de filmări la o reclamă

Castelul Corvinilor a fost loc de filmare pentru o companie din Rusia. Câţi bani au adus orele de filmări la o reclamă

Castelul Corvinilor. FOTO: Muzeul Castelului Corvinilor.

Castelul Corvinilor va apărea într-o reclamă a unui operator de telefonie din Rusia. Timp de 12 ore s-a filmat în monumentul istoric şi în curtea sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Castelul Corvinilor a fost din nou loc de filmare. Duminică, timp de 12 ore, o casă de producţie angajată de o companie de telefonie din Rusia a lucrat la realizarea unei reclame în Hunedoara.

Au fost filmate scene în Sala Cavalerilor, unde a fost montat şi un tron, dar şi în curtea exterioară a monumentului şi pe pod, unde au avut loc scene de lupte, la care au participat şi câţiva hunedoreni, angajaţi ca figuranţi.

Casa de producţie a achitat o taxă de peste 37.000 de lei pentru realizarea filmărilor, pe durata cărora accesul vizitatorilor nu a fost restricţionat.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mărturia rară a unui explorator englez despre primul popas în Ardeal: „Românii sunt extrem de arătoşi, dar frumuseţea femeilor e tulburată de muncile grele”

Marile cetăţi ale lui Iancu de Hunedoara. Poveştile celor mai fastuoase monumente medievale ctitorite de voievod

Nicolae Iorga la Mănăstirea Prislop: „O cărare pe care nu pot sui trăsurile duce la colţul de munte al domniţei Zamfira”

Secretele celor mai întunecate cotloane din Castelul Corvinilor. Soarta locurilor interzise, după marea restaurare


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: