Cartierul „Colonie” din Petroşani, zonă specială de siguranţă publică. Va fi păzit de forţe de ordine

Cartierul „Colonie” din Petroşani, zonă specială de siguranţă publică. Va fi păzit de forţe de ordine

ARHIVĂ. IPJ Hunedoara.

Cartierul „Colonie” din Petroşani a fost declarat zonă specială de siguranţă publică. Va fi supravegheat de forţe de ordine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara a instituit măsuri suplimentare de ordine publică în cartierul Colonie, din Petroşani, declarat zonă specială de siguranţă publică.

„În scopul prevenirii unor fapte antisociale, efective marite de ordine publică, formate din poliţişti,  jandarmi si poliţişti locali au patrulat, la acest sfârşit de săptămână, in cartierul Colonie, din Petroşani. Misiunea forţelor de ordine este aceea de a asigura masuri de ordine şi siguranţă publică specifice, in scopul prevenirii şi a combaterii faptelor care aduc atingere vieţii şi integrităţii corporale, precum şi a prevenirii furturilor din locuinţe şi din autoturisme”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a agenţilor de circulaţie rutieră, la orele de vârf, pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei.

„Măsura a fost instituită pe o perioadă nedeterminată, forţele de intervenţie fiind alocate în teren, în funcţie de situaţia operativă”, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Familie numeroasă anchetată după ce a fentat carantinarea la venirea în ţară dintr-o „zonă roşie”

Noul coronavirus zdruncină cartierele din Valea Jiului. Cum sunt „taxate“ revoltele de la „polul sărăciei“

Dosarul morţii fetei din Dubai într-un accident cumplit a fost soluţionat după aproape opt ani

VIDEO Revoltă în Vulcan: zeci de oameni în stradă. Două persoane au ameninţat că se sinucid dacă nu primesc ajutoare

Scrisoarea de revoltă a medicilor de la Spitalul Deva: „Oamenii sunt obligaţi să muncească până la epuziare”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările