Când va putea începe testarea Covid 19, cu aparatul Real Time PCR, la Spitalul Judeţean din Deva

Când va putea începe testarea Covid 19, cu aparatul Real Time PCR, la Spitalul Judeţean din Deva

ARHIVĂ. SURSA FOTO: Primăria Bucureşti.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, vor putea fi realizate testări COVID 19, cu aparatul Real Time PCR, anunţă Prefectura Huendoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit planului de măsuri prezentat de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva şi aprobat de prefectul judeţului Hunedoara, se estimează că începând cu data de 10 aprilie 2020, la spital vor putea fi realizate testări COVID 19, cu aparatul Real Time PCR, a informat Prefectura Huendoara.

„Echipamentele medicale de protecţie sunt în cantitate suficientă iar activitatea de aprovizionare cu aceste tipuri de materiale, inclusiv achiziţia de tehnică medicală, se desfăşoară în continuare”, a precizat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii judeţului Hunedoara.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva este în plină desfăşurare aplicarea planului de reorganizare, recompartimentare, modernizare a unor spaţii, creşetera numărului de paturi pentru pacienţii internaţi cu COVID 19, precum şi redistribuirea personalului medical în interiorul unităţii medicale, a informat Prefectura Hunedoara.Pentru îndeplinirea tuturor măsurilor cuprinse în Planul de măsuri pentru Spitalul Judeţean Deva colaborează toate autorităţile şi instituţiile publice judeţene şi locale, a mai precizat acesta.

Din 29 martie, spitalul din Deva se află în carantină, cu excepţia Secţiei de Boli Infecţioase.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Scandal în jurul demiterii şefei Spitalului Judeţean Deva. Prefectul: „Totul s-a făcut la voia întâmplării”

Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: