VIDEO Cum arată nodul rutier uriaş de la Soimuş. Este una dintre conexiunile vitale ale viitoarei autostrăzi Lugoj-Deva

VIDEO Cum arată nodul rutier uriaş de la Soimuş. Este una dintre conexiunile vitale ale viitoarei autostrăzi Lugoj-Deva

Autostrada Deva - Sibiu. ARHIVĂ.

Antreprenorul Lotului IV al viitoarei Autostrăzi Lugoj – Deva a solicitat prelungirea termenului până la care traficul rutier pe tronsonul de autostradă Deva – Simeria Veche va rămâne oprit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Blocajele cauzate de traficul intens pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Simeria Veche, s-ar putea prelungi pentru încă souă săptămâni.

Din 10 octombrie, circulaţia pe tronsonul de autostradă Deva – Simeria Veche, care a preluat traficul greu de pe drumul naţional, a fost oprită, pentru ca antreprenorii Lotului IV al viitoarei Autostrăzi Lugoj – Deva să poată lucra la conexiunea dintre cele două autostrăzi, de la Şoimuş.

Iniţial, constructorii autostrăzii au solicitat închiderea celor 15 kilometri din Autostrada Deva – Sibiu până în 15 noiembrie.

Pentru că lucrările la nodul rutier nu s-au finalizat, constructorii (asocierea de firme Tehnostrade şi Spedition UMB) au solicitat Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prelungirea termenului până la 29 noiembrie. O decizie cu privire la cererea lor va fi luată miercuri, 14 noiembrie.

La sfârşitul lunii septembrie, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, estima că Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva va fi realizat până la finalul acestui an. La sfârşitul săptămânii trecute, constructorii autostrăzii au anunţat că Lotul IV va fi realizat până în vara anului 2019. „Pe cei 22 se kilometri ai acestui lot, stadiul execuţiei lucrărilor este de 94%”, a informat Ministerul Transporturilor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Alunecarea masivă a versantului pe şantierul Autostrăzii Vestului. Cât de serioasă este problema pe Lotul IV

VIDEO Autostrada Vestului. Drumarii explică situaţia de pe Lotul 3: „Lucrăm şi noaptea. Utilajele sunt acolo 24 din 24”

Autostrada Lugoj - Deva, probleme grave pe şantier: „Dealul Liliecilor“ a luat-o la vale după aproape doi ani de excavări

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările