Bunicul cu apucături neruşinate a fost capturat de poliţişti. Ce le făcea femeilor acostate pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook - grup de mămici din Deva.
FOTO: Facebook - grup de mămici din Deva.

Un vârstnic care a acostat mai multe femei pe străzile din Deva a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul este acuzat de infracţiuni grave.

Poliţiştii din Deva au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 73 de ani, suspectat de agresiuni sexuale.

Femeie agresată de doi tineri pe stradă. Au trântit-o la pământ, pentru a-i smulge borseta

Copil de 13 ani electrocutat în gara Devei. Victima se urcase pe un vagon cisternă care staţiona

Ce pedepse au primit dascălii judecaţi pentru purtare abuzivă şi lovirea unor elevi

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul acţiona pe timp de zi, pe raza municipiului Deva, unde viza persoane de sex feminin, pe care le pipăia în zonele intime. Părţile vătămate care au sesizat Poliţia Municipiului Deva cu privire la agresiunile sexuale la care au fost supuse sunt femei cu vârste cuprinse între 22 şi 64 de ani,  dar şi două minore în vârstă de 12 ani. Ancheta poliţiştilor, în acest caz, a fost îngreunată de faptul că o parte dintre victime nu au dorit să depună plângere penală, iar o parte dintre martorii acestor incidente au fost reticenţi în a furniza poliţiştilor informaţii în vederea constituirii materialului probator”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cel puţin cinci victime a făcut deveanul.

Pensionarul a fost depus  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale. Bărbatul a mai fost reţinut de poliţişti în luna mai a acestui an (ulterior fiind plasat sub control judiciar), pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, asupra agentului de pază al unui magazin, din care a furat diferite produse.

„Tâlhăria a fost comisă în momentul în care septuagenarul intenţiona să părăsească incinta unui magazin din Deva, cu mai multe produse pe care le-a sustras de pe raft. Acesta a fost abordat în zona uşilor de acces în magazin de către agentul de pază al magazinului, iar pentru a-şi asigura scăparea cu bunurile sustrase, acesta a întrebuinţat acte de violenţă asupra agentului de pază, lovindu-l cu o umbrelă în zona capului”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Mai puteţi citi şi:

Tânăr de 22 de ani condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie. Victima sa a murit în urma agresiunii

Recidivist condamnat după jefuirea unei tinere. Tâlhărie comisă la câteva zile de la ieşirea din închisoare

Caz înfiorător în Hunedoara: adolescent răpit de pe stradă şi tâlhărit, după ce ar fi furat dintr-o locuinţă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite