Braconieri prinşi la vânătoare în pădure. Le-au fost confiscate armele şi muniţia

Braconieri prinşi la vânătoare în pădure. Le-au fost confiscate armele şi muniţia

FOTO: ARHIVĂ.

Poliţiştii au confiscat armele şi muniţia unor localnici prinşi într-o pădure, în timp ce se pregăteau să vâneze ilegal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei bărbaţi, cu vârste între 39 şi 55 de ani, din Deva şi Certej, au fost opriţi de poliţişti într-o pădure din Certej şi sunt cuzai de braconaj. Unul dintre aceştia avea asupra sa o armă de vânătoare încărcată şi dotată cu un suport cu o lanternă pentru iluminat pe timp de noapte.

Un alt vânător avea asupra sa o armă de vânătoare cu glonţ, încărcată cu cartuş pe ţeavă şi două cartuşe în încărcător şi care avea montată, de asemenea, în mod artizanal un suport cu o lanternă.

„Suspecţii, care posedă permise de armă şi permise de vânătoare, s-au deplasat în fondul cinegetic fără a poseda autorizaţie de vânătoare, în scopul comiterii unor fapte de braconaj cinegetic. Poliţiştii luat măsura ridicării armelor şi a muniţiei şi vor continua cercetările pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic”, a informat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Poveştile uluitoarelor tezaure găsite în România. Cum au dat din întâmplare câţiva români peste comori fabuloase

VIDEO Controversele grădinii zoo unde au avut loc cele mai bizare întâmplări. Ce văd turiştii în „închisoarea” animalelor

Grădina zoologică din Hunedoara a rămas sub lacăt, deşi au fost investiţi 400.000 de euro în modernizarea ei

 

 

citeste totul despre: