Blocaje pe DN 7 după închiderea celor 15 kilometri de autostradă. Şoferii stau la cozi interminabile pe drumuri proaste

Blocaje pe DN 7 după închiderea celor 15 kilometri de autostradă. Şoferii stau la cozi interminabile pe drumuri proaste

FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Închiderea unui tronson din Autostrada Deva - Orăştie a creat probleme şoferilor care traversează Deva. Restricţiile sunt impuse pentru cel puţin o lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

De miercuri dimineaţa, un sector de 15 kilometri  din Autostrada A1 Deva – Orăştie a fost închis traficului rutier, pentru ca antreprenorii Lotului IV al viitoarei Autostrăzi A1 Lugoj - Deva să poată lucra la conexiunea dintre cele două autostrăzi.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a anunţat că lucrările la noul nod rutier, situat în Şoimuş, vor dura până la mijlocul lunii noiembrie. În acest timp, circulaţia maşinilor de pe autostradă a fost deviată pe DN 7, din nodul rutier Simeria Veche până la ieşirea din Deva spre Arad.

De la primele ore ale dimineţii de miercuri, coloane imense de maşini s-au format pe drumul naţional, în special în zona centurii Devei. Şoferii s-au plâns de starea proastă a şoselei şi de faptul că pierd zeci de minute în trafic.

Ei sunt sfătuiţi de poliţişti să circule cu prudenţă şi să respecte agenţilor de la Circulaţie. „De astăzi, circulaţia rutieră este închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfăşoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva. Respectaţi semnificaţia indicatoarelor de pe autostrada #A1, amplasate în urma închiderii sectoarelor Şoimuş - Simeria şi Simeria - Şoimuş”, a informat şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

La sfârşitul lunii septembrie, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, estima că Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva va fi realizat până la finalul acestui an. A fost contrazis de reprezentanţii asociaţiilor care minitorizează marile proiecte de infrastructură, care susţineau că abia în vara anului 2019 şoferii pot spera că vor circula pe Loturile III şi IV ale viitoarei autostrăzi.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Autostrada imposibilă: 21 de kilometri sunt în şantier de patru ani, iar drumarii riscă rezilierea contractului

Încă un an aproape sterp pentru Autostrada Vestului: 15 kilometri deschişi din cei 70 promişi. Cum au avansat lucrările în 2017

VIDEO Marea provocare pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva: excavarea versantului imens de pe malul Mureşului

Soarta incertă a Autostrăzii Lugoj - Deva. Problemele grave între constructorii spanioli şi CNAIR nu au fost rezolvate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: