Blocaj pe calea ferată după ce un marfar a deraiat la intrarea în gara Mintia

Blocaj pe calea ferată după ce un marfar a deraiat la intrarea în gara Mintia

Tren deraiat. ARHIVĂ.

Un tren de persoane a rămas blocat în apropierea gării Mintia în urma unei avarii la reţeaua de înaltă tensiune, generată de deraierea unui vagon de marfă pe o linie secundară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al cinsprezecelea dintre vagoanele unui tren de marfă, format din 33 de vagoane, a deraiat, în apropierea gării Mintia, producând avarierea unui stâlp care susţine linia de înaltă tensiune. Garnitura de tren circula pe o linie secundară care deserveşte platforma industrială a termocentralei Mintia, paralelă cu artera principală de comunicaţie feroviară.

„În urma avariei, trenul de persoane 2044 care circulă pe ruta Arad – Simeria, a rămas blocat în apropierea gării Mintia. Trenul a fost tractat de o altă locomotivă până la destinaţie”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Conform reprezentanţilor Regionalei CFR circulaţia feroviară se desfăşoară, fără întreruperi, pe linia 2, care nu a fost afectată de avarie.


Vă recomandăm şi:

FOTO Maşini zburătoare şi trenuri suspendate în oraşele Transilvaniei: cum arăta viitorul în ilustratele de la 1900

Cele mai ciudate ilustrate care circulau la începutul secolului trecut în Transilvania înfăţişau principalele oraşe din regiune aşa cum credeau contemporanii acelor vremuri că vor arăta peste 100 de ani. Realizatorii lor se aşteptau ca peste 100 de ani Deva, Baia Mare, Sighişoara sau Odorheiul Secuiesc să aibă trenuri suspendate, trafic rutier intens, iar cerul deasupra lor să fie ocupat de tot felul de maşinării zburătoare.

„Flota mocăniţelor“, traficată în Occident. Doi experţi în patrimoniu sunt acuzaţi că au falsificat probe pentru a-l salva pe austriacul Georg Hocevar

Doi experţi au fost puşi sub învinuire pentru falsificarea expertizelor unor locomotive de epocă, pentru a justifica exportul mai multor locomotive din patrimoniul cultural, de către omul de afaceri austriac Georg Hocevar. În depozitele lor s-au găsit 450 de plăcuţe ale unor trenuri vechi.

Trista soartă a gării din Hunedoara, locul de unde trenurile au pornit timp de 130 de ani pe ruta Hunedoara - Simeria

Gara Hunedoarei are o istorie aparte, la fel şi linia ferată Hunedoara - Simeria. După 130 de ani de folosiţă, niciun tren nu mai circulă pe ruta celor două oraşe. Localnicii din Hunedoara cer autorităţilor să ia măsuri pentru revitalizarea traseului feroviar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările