Bărbatul care şi-a terorizat soţia a fost condamnat. A bătut-o pe femeie până i-a rupt splina, dar victima l-a iertat

Bărbatul care şi-a terorizat soţia a fost condamnat. A bătut-o pe femeie până i-a rupt splina, dar victima l-a iertat

FOTO: ARHIVĂ.

Un bărbat care şi-a bătut soţia, până când femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au trebuit să îi extirpeze splina, a fost condamnat la închisoare. De frica lui, femeia s-a mutat la marginea oraşului, într-o anexă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din Călan a fost condamnat, de Judecătoria Hunedoara, la un an şi opt luni de închisoare, după ce şi-a bătut soţia până când aceasta a fost adusă în spital, iar medicii au fost nevoiţi să îi extirpeze splina.

Ludovic Cornea (49 de ani) a fost arestat preventiv în luna iulie, după ce a agresat-o pe femeia cu care locuia împreună de 25 de ani. De teama acestuia, de la începutul anului, victima s-a mutat într-o anexă de la marginea oraşului, o gospodărie în care creştea păsări şi animale şi se adăpostea de furia bărbatului.

„Deşi o vizita aproape zilnic la aceasta anexă, inculpatul nu o ajuta la treburile gospodăreşti, consuma băuturi alcoolice, iar pe fondul geloziei inculpatului, între persoana vătămată şi acesta izbucneau frecvent certuri, inculpatul lovind-o uneori cu palma pe persoana vătămată. Inculpatul ar fi bătut-o pe persoana vătămată cu o coadă de mătură până aceasta s-a rupt, incident la care a asistat şi fiica persoanei vătămate”, arătau anchetatorii.

În 3 iulie, femeia şi soţul ei se aflau în gospodărie, iar în urma unui scandal izbucnit pe fondul geloziei bărbatului, în timp ce victima sa era aşezată pe o găleată, a fost lovită cu vârful piciorului în zona abdomenului, în partea stângă. Agresorul a lăsat-o apoi să zacă şi a plecat la pescuit.

„Persoana vătămată a căzut în urma loviturii primite, după care inculpatul a plecat de la faţa locului, iar înainte de a pleca acesta a văzut când persoana vătămată s-a întins în pat. Persoana vătămată a fost transportată de Ambulanţa Hunedoara din oraşul Călan la Spitalul Municipal Hunedoara, unde a rămas internată şi, pentru a i se salva viaţa, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, în urma căreia i s-a extirpat splina”, se arată în dosar.

Femeia nu s-a constituit parte civilă. „A precizat că nu are nicio pretenţie faţă de inculpat, solicitând instanţei să-i dea o pedeapsă pe care să o execute acasă, să poată munci să întreţină familia, având în vedere că este singurul membru al familiei care realiza venituri şi era încadrat în muncă, exemplificând greutăţile financiare cu care se confruntă”, se arată în dosar. În schimb Ludovic Cornea va trebui să achite despăgubiri civile în sumă de 5.655 lei Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Sentinţă finală pentru infirmiera care şi-a ucis fiul cu sânge rece, după ce tânărul a numit-o „curvă” şi a agresat-o

Revolta violatorului în serie care şi-a petrecut jumătate din viaţă în temniţă. A primit o nouă sentinţă, dar condiţiile din închisoare nu mai sunt pe placul lui

Motivarea eliberării fostului ministru Monica Iacob Ridzi: „Munceşte 10 ore pe zi. Doar Dumnezeu ştie ce-i în sufletul ei”

Sângeroasele „aventuri” ale femeii fatale din sat: şi-a ucis soacra într-o baie de sânge, iar fratele i-a fost înjunghiat în încercarea de a-i apăra onoarea

 

 

citeste totul despre: