Bărbat şantajat de vecini după ce a produs un accident rutier, fiind băut

Bărbat şantajat de vecini după ce a produs un accident rutier, fiind băut

FOTO: ARHIVĂ.

Un bărbat a fost şantajat de vecinii săi, după ce a produs un accident rutier, urcându-se băut la volan. I-a plătit pentru a nu-l reclama.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un localnic din Vaţa de Jos a reclamat Poliţiei că a fost şantajat de doi vecini, care i-au solicitat 8.000 de lei pentru a nu anunţa Poliţia cu privire la un accident rutier produs anul trecut, soldat doar cu pagube materiale, în care reclamantul fusese implicat, după ce consumase băuturi alcoolice.

„Poliţiştii au stabilit faptul că aspectele reclamate se confirmă, iar suma de bani solicitată prin şantaj a fost achitată de către bărbat. Prin urmare, au dispus măsura preventivă a reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, a celor doi bărbaţi, cu vârste de 39 de ani şi 45 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Aceştia urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Cazul agentului de pază călcat în picioare după ce a prins două fete la furat. Pedepsele agresorilor

Scene cumplite la locul de muncă. Haita de maidanezi a sfâşiat un angajat şi l-a lăsat fără o ureche

Reacţia violentă a unui recidivist prins la furat. Vânzătoarea a trecut prin clipe de teroare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: