Balurile bobocilor de liceu şi de grădiniţă sponsorizate de primărie. Câţi bani sunt alocaţi pentru concursurile de miss

Balurile bobocilor de liceu şi de grădiniţă sponsorizate de primărie. Câţi bani sunt alocaţi pentru concursurile de miss

Balul Bobocilor. FOTO: Primăria Deva.

Liceenii din Deva îşi vor organiza Balul Bobocilor cu fonduri de la bugetul local. Primăria a inclus pe lista finanţărilor nu doar colegiile din municipiu, dar şi o grădiniţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare şcoală, liceu, dar şi o grădiniţă din municipiul Deva vor putea organiza Balul Bobocilor cu fonduri de la bugetul local.

„Primăria Deva va aloca pentru fiecare unitate de învăţământ preuniversitar de stat, aflată în subordinea Consiliului Local Deva, suma de 5.000 lei, pentru organizarea Balului Bobocilor, în această toamnă”, a informat Primăria Deva.

Cele 10 unităţi şcolare din Deva care vor beneficia de acest sprijin sunt: Şcoala Gimnazială „Andrei Şaguna”, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 7, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”; Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”, Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”, Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria”, Colegiul Tehnic „Transilvania”, Colegiul Naţional „Decebal” şi Liceul Teoretic „Teglas Gabor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Primăria Deva cere 50 de milioane de lei împrumut. Creditul va acoperi mai multe investiţii plănuite în municipiu

Cea mai mare reţea de piste de biciclete va fi construită în centrul municipiului. Investiţia va fi realizată pe fonduri UE

Noul velo-city al României. Investiţii de 30 de milioane de euro în transportul ecologic, plănuite pe fonduri UE 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: