Avram Iancu va candida la preşedinţia României: „Declanşez revoluţia română adevărată împotriva clasei politice“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Iancuavram.ro.
FOTO: Iancuavram.ro.

Avram Iancu va candida la funcţia de preşedinte al României. Maratonistul din Valea Jiului susţine că va declanşa „adevărata revoluţie a poporului împotriva clasei politice româneşti care trebuie schimbată”.

Avram Iancu, bibliotecarul din Petroşani care a traversat Canalul Mânecii înot şi a înotat aproape 3.000 de kilometri în Dunăre, de la izvoare la deltă, şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale. Avram Iancu a făcut anunţul pe site-ul său.

„În această zi istorică de 7 august 2019 vă anunţ intenţiile pentru viitorul cincinal al vieţii mele şi al României: voi înota în cele mai tulburi ape. Voi candida independent la alegerile prezidenţiale din acest an. Să fie clar! Eu nu „intru în politică” pentru că Avram Iancu tocmai asta face; declanşează adevărata revoluţie română a poporului tocmai împotriva clasei politice româneşti care trebuie schimbată. E un strigăt de disperare a unei generaţii sacrificate care nu mai vrea să-şi vadă şi copiii sacrificaţi pe altarul diletantismului politic, incompetenţei, slugărniciei, îmbogăţirii peste noapte, a trădării şi înrobirii.

Nu sunt naiv! Ştiu cu ce forţe demonice vom lupta. Apele în care mă aventurez sunt tulburi. Valuri imense se vor ridica şi mă vor lovi. Rechinii îmi vor da târcoale pentru a mă muşca letal. Meduzele mă vor otrăvi şi ele. Curenţii îmi vor fi cu toţii potrivnici. Furtunile vor fi năprasnice. În acest context am o singură şansă; ca mâna dreptă să mi-o ancorez în braţul puternic al lui Hristos iar mâna stângă să o ancorez în braţul iubit al poporului. Doar aşa vom putea umbla împreună peste ape! Doar aşa vom putea face din Administraţia Prezidenţială un bastion emblematic de încredere şi de recâştigare a demnităţii tuturor românilor”, a scris bibliotecarul din Petroşani.

După ce le-a cerut românilor să distribuie în număr cât mai mare postarea sa, Avram Iancu a adăugat: „În perioada următoare mă veţi vedea pe străzile oraşelor şi satelor voastre cu cortul de strângere de semnături. Veniţi cu grămada pentru a repurta prima victorie comună a Revoluţiei: strângerea celor 200 de mii de semnături. în 10 noiembrie ieşim ultra masiv la vot şi repurtăm a doua victorie comună a Revoluţiei: Avram Iancu accede în turul doi. În 24 noiembrie venim şi mai mulţi la vot. Aripile patriotice ale tuturor partidelor politice vor vota Avram Iancu. Iar imploziile la toate nivelurile vor genera un rezultat istoric pentru România: Avram Iancu – Preşedintele României. Un om din popor, pentru popor”, a mai scris Avram Iancu.

Avram Iancu este născut la 18 februarie 1976 la Petroşani, este bibliotecar şi practică sportul de la vârsta de 10 ani. A devenit primul român care s-a încumetat să traverseze înot Canalul Mânecii, fără întrerupere şi fără costum de neopren, în 2016. În 2017, după 89 de zile, a reuşit traversarea înot a Dunării, pe o distanţă de 2.860 de kilometri, de la un capăt la celălalt, fără costum de neopren. De asemenea, anul trecut a înotat în Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Avram Iancu, cu un nou mesaj înţepător pentru colegul maghiar, după scandalul saniei. Cum le-a mulţumit românilor

Avram Iancu, înfuriat la culme de colegul maghiar: „Eşti un câine şi nu un om. Ai mai înjunghiat o dată pe Avram Iancu”

Avram Iancu, românul care a cucerit Marea Neagră. Mesajul emoţionant după cursa de 700 de kilometri spre Istanbul

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite