Autostrada A1 Deva - Orăştie în beznă. Un nod rutier important a rămas aproape invizibil noaptea

Autostrada A1 Deva - Orăştie în beznă. Un nod rutier important a rămas aproape invizibil noaptea

Ieşirea de pe A1 la Simeria Veche. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Nodul rutier de la Simeria Veche, de pe Autostrada A1 Deva - Sibiu a rămas în beznă pe timp de noapte, spre nemulţumirea şoferilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autostrada Deva – Sebeş a rămas de mai multe zile în beznă, în zona nodurilor rutiere Simeria Veche şi Orăştie, reclamă mai mulţi şoferi. La Simeria Veche, unde nodul rutier leagă A1 de Drumul Naţional 7 şi de Drumul Naţional 66, toate instalaţiile de iluminat ale acestuia sunt nefuncţionale.

„De o săptămână circul noaptea între Simeria şi Sebeş şi am remarcat că cele două noduri rutiere sunt în beznă. Dacă un călător nu cunoaşte zona - mai ales ieşirea dinspre Orăştie spre Simeria sunt şanse mari să piardă ieşirea”, reclamă unul dintre şoferi. Reprezentanţii Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu au putut fi contactaţi, deocamdată, pentru a oferi informaţii despre situaţia nodului rutier. Vom reveni cu detalii, după răspunsul reprezentanţilor companiei.

Tronsonul Deva – Orăştie al A1 are 33 de kilometri şi a fost inaugurat în 2013. A fost împărţit în două subtronsoane, primul, între Deva şi Simeria Veche fiind finalizat în 2012.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, în blocaj înaintea inaugurării aşteptate de 5 ani. Lotul 3 nu poate fi deschis, iar pentru Lotul 4 se caută o soluţie de compromis

Autostrada Lugoj - Deva: probleme grave semnalate pe unul dintre tronsoane la recepţia lucrărilor la cei 43 de kilometri. Doar un lot ar putea fi inaugurat

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 3. Drumarii pregătesc recepţia celor 21 de kilometri construiţi cu întârzieri record

VIDEO Premieră pe Autostrada Lugoj - Deva, la cinci ani de la startul lucrărilor. Ce se întâmplă pe Dealul Liliecilor şi cât a mai rămas de construit din autostradă 

Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 4 înainte de recepţie: „Este exclus ca autostrada să nu fie deschisă până de Sfânta Maria”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: