Atenţie unde aruncaţi mucurile de ţigări! Camerele de supraveghere video din centrul pietonal au intrat în funcţiune

Atenţie unde aruncaţi mucurile de ţigări! Camerele de supraveghere video din centrul pietonal au intrat în funcţiune

Piaţa Regele Ferdinand, monitorizată video. FOTO: Primăria Hunedoara.

Şase camere video de supraveghere au fost instalate în zona noului centru pietonal din Hunedoara. Ele vor fi gestionate de Poliţia Locală, iar cei care sunt observaţi încălcând normele civice vor fi amendaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sistemul de supraveghere video din zona noului centru pietonal din Hunedoara a fost montat, iar vineri a intrat în probe. „Am finalizat instalarea camerelor video de supraveghere a pietonalei Corvin si a Pieţei Ferdinand (platoul Casei de Cultură). Suntem cu "ochii" pe cei care nu respectă bunul public!”, a informat Primăria Hunedoara.

Cele şase camere video amplasate pe Bulevardul Corvin şi în noua Piaţă Regele Ferdinand au fost achiziţionate împreună cu mobilierul urban de pe centrul pietonal, cu fonduri de la bugetul local, în cadrul investiţiei de modernizare a zonei demarată în luna august a anului trecut.

Sunt gestionate şi monitorizate de Poliţie Locală, funcţionează şi pe timp de noapte, având un unghi de acoperire de 360 de grade, iar cei care sunt observaţi distrugând mobilierul stradal sau aruncând gunoaie sau mucuri de ţigări riscă amenzi drastice.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Premieră în municipiu. Ce nume va purta piaţa unde va fi inaugurată arteziana muzicală de un milion de euro

Când vor fi finalizate artezienele de peste un milion de euro şi noul centru pietonal. Datele tehnice ale investiţiilor

VIDEO A început plantarea arborilor pe noul centru pietonal. Specii exotice vor înconjura fântâna de un milion de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: