Apartamentul devastat de explozia de gaz metan va fi restaurat pe banii primăriei

Apartamentul devastat de explozia de gaz metan va fi restaurat pe banii primăriei

Locuinţa a rămas părăsită, după moartea proprietarului. D.G.

Administraţia locală a Deva a alocat peste 40.000 de lei pentru restaurarea şi conoslidarea zidurilor unui apartament din municipiu, devastat în urmă cu o lună de o explozie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În urma deflagraţiei, cauzate de o acumulare de gaz metan, proprietarul apartamentului a fost rănot grav iar ulterior a decedat la spital.

De asemenea, explozia a dus la prăbuşirea unui perete al apartamentului şi la dislocarea parţială a altui perete. La o lună de la producera tragediei, riscul prăbuşirii celui de-al doilea perete al locuinţei situate la etajul patru al blocului a rămas ridicat.

Locuinţa nu era asigurată
„Cum proprietarul imobilului nu şi-a asigurat locuinţa şi a decedat în urma exploziei, rămâne ca noi, administraţia locală să suportăm cheltuielile de consolidare a construcţiei”, au informat reprezentanţii Consiliului Local Deva.

Apartamentul distrus a rămas nelocuit, însă aici se va muta o femeie care beneficiază de ajutor social şi are în îngrijire un copil care suferă de Sindromul Down.

Vă recomandăm şi:

O explozie a distrus pereţii din beton ai unui apartament şi a rănit un bărbat

FOTO VIDEO Canalizarea Devei a cedat. Străzile au ajuns sub ape: circulaţie aproape imposibilă pe centura oraşului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările