Apariţie inedită la Castelul Corvinilor: românul care vede întreaga lume de pe tricicletă. A plecat din Spania spre India

Apariţie inedită la Castelul Corvinilor: românul care vede întreaga lume de pe tricicletă. A plecat din Spania spre India

Vlad Bulai a ajuns la Castelul Corvinilor. FOTO: Costin Tinca.

Vlad Bulai, un călător mai puţin obişnuit, şi-a propus să vadă întreaga lume călătorind cu tricicletă. Bucovineanul a bătut la porţile Castelului Corvinilor, la capătul unei expediţii pornite din Spania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Castelul Corvinilor a primit o vizită mai puţin obişnuită. Un călător care a străbătut mii de kilometri cu tricicleta a ajuns în Hunedoara la capătul unei expediţii pornite din Madrid.

De loc din Bucovina, mai exact din Câmpulung Moldovenesc, şi stabilit de mulţi ani în Spania, Vlad a pornit să vadă lumea pedalând pe un triciclu reclinat. Din Madrid a plecat în Maroc, apoi înapoi în Madrid unde a decis să plece spre casă. A călătorit în Spania, Franţa, Italia, Slovenia, Croaţia, Serbia şi acum în România. El ne-a spus că parcurge în medie 50 de kilometri pe zi şi se opreşte acolo unde găseşte locuri interesante şi oameni primitori şi că este pe drum din 18 mai”, a relatat Costin Tinca, directorul Muzeului Castelului Corvinilor. Călătorul a fost primit la Castelul din Hunedoara, iar mai mulţi vizitatori au dorit să se fotografieze cu el şi cu mijlocul său de locomoţie.

Următoarea destinaţie a lui Vlad Bulai, care îşi povesteşte aventurile pe blogul pedalyourway.org, sunt locurile sale natale din Bucovina, iar apoi va vizita Bulgaria, Turcia, Iran, Pakistan şi India, cu aceeaşi tricicletă.


Vă recomandăm şi:

Castelul Corvinilor a adus un sac de bani Hunedoarei: unde ajung sumele încasate de la turiştii monumentului istoric

Castelul a devenit una dintre cele mai importante surse de venit pentru administraţia locală din Hunedoara, chiar dacă în ultimii trei ani nu au mai fost alocate fonduri pentru proiecte de restaurare sau reparare care îl vizau, necesare de urgenţă.

FOTO Americanii vânează stafii în Castelul Corvinilor: cum a ajuns cetatea din Hunedoara unul dintre cele mai înfricoşătoare locuri din lume

Un grup de 30 de turişti din Statele Unite a închiriat faimosul castel pentru a căuta fantome. Vizitatorii au povestit că au avut parte de experienţe stranii în seara petrecută în încăperile întunecoase.

Hunedoara e semnalizată pe autostrada A1. Indicatoare spre Castelul Corvinilor amplasate la insistenţele comunităţii

La aproape un an de când oamenii şi autorităţile locale din Hunedoara au început demersurile pentru amenajarea, pe autostradă, a unor panouri care să le indice turiştilor direcţia spre municipiu şi Castelul Corvinilor, CNADNR a dispus montarea acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările