Amenzi usturătoare pentru doi deveni întorşi din Italia care nu au respectat măsurile anti-coronavirus

Amenzi usturătoare pentru doi deveni întorşi din Italia care nu au respectat măsurile anti-coronavirus

FOTO: ARHIVĂ.

Doi deveni au fost amendaţi după s-au întors din regiunea italiană Lombardia şi nu au respectat interdicţia de a părăsi locuinţa timp de 14 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi localnici din Deva, întorşi recent din regiunea Lombardia, Italia, dintr-o zonă cu focar de coronavirus, au fost amendaţi de inspectorii în sănătate publică, după ce au încălcat interdicţia de a părăsi domiciliul timp de 14 zile.

Deşi se aflau în carantină, au plecat la plimbare prin oraş. Cei doi au fost găsiţi la Serviciul de Paşapoarte din Deva, de unde au fost preluaţi cu o ambulanţă specială şi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

„Pentru nerespectarea măsurilor speciale instituite în situaţii epidemiologice deosebite, cele două persoane au fost amendate de reprezentanţii DSP Hunedoara cu amenzi în valoare de 20.000 de lei fiecare”, a informat Cecilia Birău, reprezentanta Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, potrivit ziardehunediara.ro.

În judeţul Hunedoara, 126 de oameni se află izolaţi la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, după ce s-au întors din regiunile Italiai afectate de epidemia de coronavirus.


Mai puteţi citi şi:

Ironiile unui preot despre coronavirus: „Mai predispuşi la îmbolnăvire sunt cei care toată ziua stau cu ochii beliţi la TV“

Spitalul din Hunedoara, în carantină. „Nimeni nu va putea intra sau ieşi în afara personalului de serviciu”

Suspiciunea de coronavirus  în cazul femeii din Deva, infirmată. Pacienta, întoarsă din Thailanda în 13 februarie, este testată pentru gripă sezonieră

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: