ALTFEL DE „8 MARTIE” : Mai multe devence participă la o cursă printre jaloane

Raliu, flori, zâmbete şi culori, de asta au parte şoferiţele care trec, la această oră, prin centrul municipiului Deva, Nici doamnele şi domnişoarele care preferă mersul pe jos nu vor scăpa fără a primi cel puţin o floare din partea soţilor, taţilor sau iubiţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dorica Popa este şoferiţă de 18 ani, iar ultimii 15 i-a lucrat ca taximetristă.

Având în vedere experienţa, nu s-a gândit de două ori când, în această dimineaţă, poliţiştii au oprit-o în trafic şi au întrebat-o dacă doreşte să participe la raliul organizat în centrul Devei.

Nu am deloc emoţii, am mai participat la astfel de concursuri. E o idee cu adevărat aparte pentru a marca ziua de 8 martie”, a spus şoferiţa, cu puţin timp înainte de a porni motorul. Aceasta a participat la o probă de îndemânare la volan între  Casa de Cultură şi poşta veche.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!


8 martie, ziua florilor
Deşi este antiflori, Emanuela Gherman, elevă, a decis ca astăzi să facă o excepţie.

Este de părere că florile nu ar trebui niciodată rupte, iar dacă iubitul său vrea să-i facă o bucurie, primeşte cu drag un ghiveci.

Florile sunt prea frumoase pentru a fi rupte, însă astăzi voi accepta, totuşi, o zambilă care nu este în ghiveci. Rămâne de văzut dacă până la finalul zilei voi mai avea parte de vreo surpriză sau nu”, a spus tânăra înscrisă în clasa a XII-a.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: