Alerta care a „trezit” oamenii din judeţul Hunedoara: „gradul de răspândire a noului coronavirus e ridicat”

Alerta care a „trezit” oamenii din judeţul Hunedoara: „gradul de răspândire a noului coronavirus e ridicat”

ARHIVĂ.

O alertă telefonică transmisă prin sistemul Ro-alert i-a anunat pe localnicii din judeţul Hunedoara să fie precauţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii judeţului Hunedoara conectaţi la Ro-Alert au primit, miercuri, un mesaj telefonic în care au fost anunţaţi să îşi ia măsuri de precauţie.

„Atenţie, în judeţul Hunedoara gradul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat, peste 1,5 la 1.000 de locuitori. Respectaţi măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dumneavoastră şi a celro din jur. Purtaţi corect masca acoperind nasul şi gura. Păstraţi, distanţa, evitaţi aglomeraţiile. Dezinfectaţi-vă după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Încurajaţi-i şi pe cei din apropierea dumneavostră să respecte regulile”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, prin sistemul Ro-Alert.

În judeţul Hunedoara, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 63 de noi cazuri de infecţii cu COVID-19. De la începutul anului, aproape 3.000 de hunedoreni s-au infectat cu virusul SARS-COV-2. Majoritatea s-au vindecat.

38 de localităţi hunedorene unde incidenţa infecţiilor cu noul coronavirus depăşeşte 1,5 la mia de locuitori. Astfel, accesul publicului în interiorul localurilor va fi restricţionat în localităţile Vulcan, Aninoasa, Haţeg, Petrila, Băniţa, Bretea Streiului, Bucureşci, Câmpul lui Neag, Căstău, Chimindia, Cigmău, Cîmpa, Densuş, Fărcădin, Fornădia, Hărău, Jieţ, Leşnic, Livadia, Mesteacăn, Mintia, Nălaţvad, Nădăştia de Jos, Ohaba, Ostrov, Păclişa, Păuliş, Răchitova, Rişculişa, Săuleşti, Simeria Veche, Şoimuş, Tărăţel, Ţebea, Teliucu Inferior, Valea de Brazi, Zăvoi, Nu există zone în judeţ care să necesite carantinarea.


Mai puteţi citi şi:

Masca de protecţie devine obligatorie în preajma şcolilor şi în judeţul Hunedoara. Angajaţii din sănătate, testaţi la revenirea din concedii

COVID-19 la spitalul din Hunedoara. 13 angajaţi de la Neurologie diagnosticaţi cu noul coronavirus

Razii ample în judeţul Hunedoara după creşterea numărului de cazuri COVID 19. Câte amenzi au dat poliţiştii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările