Aleile şi străzile din cartierul O.M. vor fi intra în reabilitare. Investiţia se ridică la 4,2 milioane de lei

Aleile şi străzile din cartierul O.M. vor fi intra în reabilitare. Investiţia se ridică la 4,2 milioane de lei

Alee din O.M.

Străzile şi aleile „Oraşului Muncitoresc”, unul dintre cele mai vechi cartiere de blocuri din municipiul Hunedoara, „Oraşul Muncitoresc” vor intra în reabilitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cartierul O.M. (Oraşul Muncitoresc) a fost ridicat din anii '50 şi se numără printre cele mai vechi din Hunedoara. Reţeaua stradală este, însă, în mare parte degradată.

În următoarele săptămâni, mai multe străzi şi alei din zona O.M. vor intra în reabilitare, potrivit administraţiei locale. Valoarea investiţiei se ridică la 4,26 milioane de lei, iar durata de realizare este de 12 luni, de la începerea proiectului. Sunt vizate strada George Topârceanu, aleile blocurilor Q ICSH şi strada C. Dobrogeanu Gherea. Vor urma şi alte străzi, anunţă reprezentanţii primăriei.

„Starea de viabilitate a sistemului rutier existent pe fiecare stradă şi alee nemodernizată asigură condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere la viteze reduse, dar nu mai asigură capacitatea portantă necesară traficului existent Studiul de fezabilitate a fost elaborat, în baza Contractului de achiziţie Acord Cadru nr. 228/79597/14.12.2018, fiind o etapă premergătoare a încheierii primului subsecvent al Acordului Cadru”, a informat Primăria Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Autostrada cu cele mai lungi tuneluri din România a rămas în impas. De ce întârzie startul lucrărilor pe „coridorul verde”

VIDEO Cum este „zidit” Dealul Liliecilor pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva. Ministrul Transporturilor: „Este prima lucrare de asemenea anvergură”

VIDEO Cum arată nodul rutier uriaş de la Soimuş. Este una dintre conexiunile vitale ale viitoarei autostrăzi Lugoj-Deva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: